Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συμβουλή του Jürgen Klopp στον Steven Gerrard

Η συμβουλή του Jürgen Klopp στον Steven Gerrard

Ο Steven Gerrard στο πλαίσιο συνέντευξης του στην Liverpool ECHO αποκάλυψε την συμβουλή που του έδωσε ο Jürgen Klopp στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας.

Ο Stevie G ξεκίνησε τα βήματα του στην προπονητική από την Ακαδημία των Reds, πριν κατακτήσει το πρωτάθλημα Σκωτίας με τους Rangers και αναλάβει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν την Aston Villa, με εξαιρετική μέχρι στιγμής παρουσία.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Gerrard:

“ Η συμβουλή του [του Klopp] προς εμένα ήταν: «Μην πας με το όνομα στην πλάτη σου. Έχω δει τόσους πολλούς πρώην παίκτες που έπαιξαν σε αξιοπρεπές επίπεδο και απλώς σκέφτονται αυτόματα ότι μπορούν να γίνουν καλοί προπονητές ή καλοί μάνατζερ. ”

“ Είναι σημαντικό να πας και να περάσεις δύο χρόνια με τις ομάδες νέων της Liverpool, μακριά από τις κάμερες, να πας και να κάνεις λάθη, να μάθεις πώς θέλεις να παίξεις, να δοκιμάσεις σχηματισμούς, να δοκιμάσεις τακτικές. ”

“ Είπε «δούλεψε ποια ομάδα ανθρώπων χρειάζεσαι γύρω σου γιατί θα είσαι καλός σε ορισμένους τομείς, δεν θα είσαι καλός σε άλλους και θα πάρεις την ομάδα σου. Τότε θα μάθεις. Θα πάρεις το σωστό συναίσθημα – τότε θα έρθει μια ευκαιρία. Τότε μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις. ” Είπε ο Gerrard.

Ο Jürgen Klopp συμβούλεψε τον Steven Gerrard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com