Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζήτησε αλλαγές στο VAR ο Klopp

Ζήτησε αλλαγές στο VAR ο Klopp

Ο Stuart Attwell καταλόγισε δύο πέναλτι εις βάρος των Reds τη σεζόν 2020-21 στο AMEX.

Η Premier League αποφάσισε επιτέλους να ακούσει τη γνώμη των προπονητών και των ομάδων για τη διαιτησία και τη χρήση του VAR.

Προπονητές και εκπρόσωποι των 20 ομάδων συναντήθηκαν με τον αρχιδιαιτητή της Premier League, Mike Riley, για να του εκφράσουν τη γνώμη τους για τους διαιτητές του πρωταθλήματος, καθώς και για το VAR.

Ο Jürgen Klopp ήταν ένας από τους πέντε προπονητές που εξέφρασαν τα παράπονα τους για το VAR και ζήτησαν να υπάρξουν αλλαγές από τη νέα σεζόν.

Οι υπόλοιποι τέσσερις που δεν είναι ικανοποιημένοι από το VAR είναι οι Graham Potter, Frank Lampard, Dean Smith και Ralf Rangnick.

Ανάμεσα στις προτάσεις των προπονητών ήταν να υπάρχουν από εδώ και στο εξής αποκλειστικοί διαιτητές για το VAR, ενώ συζητήθηκαν και άλλα θέματα όπως τα οφσάιντ που δίνονται με αρκετή καθυστέρηση και μπορούν να προκαλέσουν, ακόμη και τραυματισμό ενός παίκτη, κατά τη εξέλιξη μιας φάσης που θα έπρεπε να είχε ήδη σταματήσει.

Ο προπονητής της Manchester United, Ralf Rangnick ζήτησε επίσης να προπονούνται από τη νέα σεζόν οι διαιτητές μαζί με τις 20 ομάδες, σε μια προσπάθεια να αναπτυχθούν καλύτερες σχέσεις ανάμεσα σε διαιτητές και ποδοσφαιριστές.

Είναι κάτι που συμβαίνει στο NFL κατά τη διάρκεια της pre season, όμως δεν είναι βέβαιο αν θα βοηθήσει ουσιαστικά στην Premier League ή αν θα προκαλέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα και λανθασμένες αποφάσεις.

Αλλαγές θέλει να δει ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com