Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο Μουντιάλ οι Mane και Jota, σκόραρε ο Jones (vids)

Στο Μουντιάλ οι Mane και Jota, σκόραρε ο Jones (vids)

Δύο ακόμη προκρίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές της Liverpool το βράδυ της Τρίτης, με τους Diogo Jota και Sadio Mane να εξασφαλίζουν την παρουσία τους στη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Sadio Mane και Mo Salah κοντραρίστηκαν ξανά, αυτή τη φορά στη Σενεγάλη, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 στη κανονική διάρκεια και να παίρνουν την πρόκριση με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Sadio σκόραρε το τελευταίο και νικητήριο, ενώ ο Mo Salah αστόχησε στο δικό του. Αμφότεροι φυσικά αγωνίστηκαν για 120 λεπτά.

Ο Diogo Jota αγωνίστηκε για 76 λεπτά στη νίκη της Πορτογαλίας με 2-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας και συνέβαλλε στην επικράτηση, έχοντας την ασίστ για το δεύτερο τέρμα του Bruno Fernandes στο 65’.

Ο Andy Robertson έπαιξε στα πρώτα 56 λεπτά της φιλικής ισοπαλίας (2-2) της Σκωτίας με την Αυστρία, επιστρέφοντας στη δράση.

Ο Virgil van Dijk συμπλήρωσε ξανά 90 λεπτά, αυτή τη φορά στη φιλική εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 της Ολλανδίας με την Γερμανία.

Ο Caoimhin Kelleher διατήρησε την θέση βασικού και κράτησε ανέπαφη την εστία του στη νίκη της Ιρλανδίας με 1-0 επί της Λιθουανίας.

Ο Divock Origi πέρασε ως αλλαγή στο 78’ αντί του Trossard στην εύκολη νίκη του Βελγίου με 3-0 επί της Μπουρκίνα Φάσο.

Ο Curtis Jones ξεκίνησε βασικός με την U21 της Αγγλίας και βρήκε δίχτυα στο διπλό με 0-3 στην έδρα της Αλβανίας, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Harvey Elliott, όπως και ο Jordan Henderson με την ανδρική ομάδα των Τριών Λιονταριών.

Τέλος, ο Takumi Minamino πέρασε ως αλλαγή στην ισοπαλία της Ιαπωνίας με σκορ 1-1 κόντρα στο Βιετνάμ.

Ξανά 90 λεπτά για τον van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com