Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabrizio Romano: «Η Liverpool εξετάζει την πιθανότητα απόκτησης του Raphinha»

Fabrizio Romano: «Η Liverpool εξετάζει την πιθανότητα απόκτησης του Raphinha»

Ο Fabrizio Romano μιλώντας στο κανάλι Rio Ferdinand Presents FIVE, στο YouTube, ανέφερε ότι η Liverpool, αυτή τη στιγμή, «διερευνά την πιθανότητα» να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, καθώς θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος για μόλις 25 εκατομμύρια λίρες, εάν η Leeds United υποβιβαστεί αυτή τη σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο ειδικός στις μεταγραφές δημοσιογράφος είπε:

«Σε περίπτωση που η Leeds υποβιβαστεί στην Championship, η ρήτρα απόκτησης του Raphinha θα κυμανθεί γύρω στα 25 εκατομμύρια λίρες, επομένως θα μπορούσε να αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία στη μεταγραφική αγορά. Η Liverpool διερευνά αυτή την πιθανότητα».

Ο Romano είχε υποστηρίξει ότι η Leeds, το περασμένο καλοκαίρι, αξίωνε ένα ποσό γύρω στα 60 εκατομμύρια λίρες για να παραχωρήσει τον Raphinha.

Ωστόσο, οι Reds δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται. Ο Romano ανέφερε ότι η Barcelona προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους δεσμούς της με τον ατζέντη του παίκτη, Deco, για να αποκτήσει προβάδισμα έναντι της Liverpool.

«Ο ατζέντης του είναι ο Deco, o πρώην μέσος της Barcelona, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον Joan Laporta. Έχει ήδη συζητήσει με την Barcelona για τον Raphinha», είπε πριν προσθέσει άλλο ένα όνομα στους ενδιαφερόμενους:

«Είναι λοιπόν η Liverpool, η Barcelona και η Chelsea».

Ο Romano ισχυρίζεται ότι η Chelsea ήταν στην πραγματικότητα το φαβορί για την απόκτηση του Raphinha αυτό το καλοκαίρι. Αλλά η τρέχουσα αβεβαιότητα σχετικά με την ιδιοκτησία του συλλόγου έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Είναι πιθανό το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Raphinha να εξαρτάται από το αν ο Mohamed Salah αποφασίσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο ή όχι.

Όπως αναφέρει ξανά ο Romano, ο Αιγύπτιος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αδιέξοδο. Έχει απορρίψει μια προσφορά από τη Liverpool τον Δεκέμβριο και δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε περαιτέρω συζητήσεις με τη διοίκηση των Reds.

Ο αριστεροπόδαρος Raphinha αρέσκεται να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, όπως και ο Salah.

Σίγουρα, οι οπαδοί της Liverpool θα ελπίζουν ότι η πιθανή απόκτηση του Raphinha δεν θα οφείλεται στη φυγή του Salah, αλλά στην ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής των Reds.

Φαίνεται ότι η φυγή του Raphinha από το West Yorkshire, αυτό το καλοκαίρι, είναι βέβαιη και απομένει να δούμε εάν η Liverpool θα αποτελέσει το νέο του προορισμό.

Raphinha και Fabinho σε προπόνηση της Selecao.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com