Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Καλή ευκαιρία για τον Gomez ο αγώνας με την Nottingham»

Klopp: «Καλή ευκαιρία για τον Gomez ο αγώνας με την Nottingham»

Ως μια καλή ευκαιρία χαρακτήρισε τον αυριανό αγώνα του City Ground για τον Joe Gomez, ο Jürgen Klopp μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης του FA Cup.

Ο στόπερ αναμένεται να πραγματοποιήσει την 15η φετινή συμμετοχή στον αυριανό αγώνα με την Nottingham Forest.

Ο Klopp είχε να πει για τον παίκτη:

“ Ο Joe είναι εξαιρετικός – ένας εξαιρετικός στόπερ και ένα ακόμα καλύτερο αγόρι. Είναι καλός, αλλά φυσικά δεν είναι η κατάσταση που θα ήθελε [αυτή τη σεζόν μέχρι στιγμής]. ”

“ Τραυματίστηκε για πολύ καιρό και μετά επιστρέφει και σκέφτεται, «Εντάξει, είμαι έτοιμος, ας πάμε» και μετά έχουμε την κατάσταση όπου οι άλλοι τρεις θα μπορούσαν να ξεκινήσουν νωρίτερα, να αποκτήσουν ρυθμό και τέτοια πράγματα. παιχνίδι με παιχνίδι. ”

“ Ήταν λίγο άτυχος στον πρώτο γύρο του FA Cup [έναντι της Shrewsbury] όταν ο Joey δεν ήταν θετικός [στον COVID-19] εκείνη τη στιγμή, αλλά ήταν ένα ψευδώς θετικό τεστ, οπότε δεν μπορούσε να παίξει. Ήταν άτυχος πάνω σε αυτό.”

“ Είναι κορυφαίος παίκτης, δεν είναι ούτε εκατοστό χειρότερος από τους άλλους τρεις που παίζουν αλλά οι άλλοι τρεις έχουν ρυθμό, γι’ αυτό και παίζουν πιο συχνά. Αυτό είναι λίγο το πρόβλημα που έχουμε, αλλά σε έναν σύλλογο με τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, μπορεί να συμβεί. Δεν θα κρατήσει για πάντα, αλλά μέχρι στιγμής είναι έτσι. ”

“ Το επόμενο παιχνίδι θα ήταν μια καλή ευκαιρία, αυτό είναι αλήθεια. ”

Ο Joe Gomez θα ξεκινήσει στο City Ground.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com