Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 14/3/2009 Τεσσάρα με ανατροπή στο Old Trafford! (vid)

Σαν σήμερα: 14/3/2009 Τεσσάρα με ανατροπή στο Old Trafford! (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez φιλοξενήθηκαν στο Old Trafford από τους «αιώνιους» αντιπάλους, σ’ ένα παιχνίδι που θα έμενε στη μνήμη μας για πολλούς λόγους.

Ο Cristiano Ronaldo έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ από το σημείο του πέναλντυ στο 23′, για να ισοφαρίσει ο Fernando Torres από ασίστ του Martin Sktrel, εκμεταλλευόμενος την λάθος αντίδραση του Nemanja Vidić στο 28′. Πριν κλείσει το 1ο ημίχρονο, ο μεγάλος αρχηγός μας Steven Gerrard, έβαλε μπροστά την ομάδα μας με 2-1, από το σημείο του πέναλτι με τον πανηγυρισμό του (φίλησε την κάμερα) να μένει χαρακτηριστική στους Red fans.

Στο 2ο ημίχρονο και με το παιχνίδι να θέλει περίπου 15’ για να λήξει, αποβλήθηκε ο Nemanja Vidić (76′), κάτι το οποίο συνέβη στον ίδιο και στον προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων την ίδια χρονιά.

Ο θρίαμβος της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με τα γκολ των Fábio Aurélio σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 77′ και Andrea Dossena στο 90’+1′ από ασίστ του Pepe Reina, του οποίου ήταν το 2ο και τελευταίο με την Κόκκινη φανέλα, σε δύο διαδοχικά παιχνίδια και μάλιστα την ίδια εβδομάδα! (το άλλο ήταν με την Real Madrid, 4 μέρες νωρίτερα).

Για την Ιστορία της αναμέτρησης, να αναφέρουμε ότι, ο Rafa Benitez συμπλήρωσε εκείνη την μέρα 100 νίκες πρωταθλήματος, ως manager των Reds.

Το παιχνίδι στο Old Trafford παρακολούθησαν 75.569 θεατές και διαιτητής ήταν ο A.G. Wiley.

Στο παρακάτω video, μπορείτε να απολαύσετε τον θρίαμβο των Reds στην έδρα των «αιωνίων» αντιπάλων μας:

Σαν σήμερα: 14/3/2009 Τεσσάρα με ανατροπή στο Old Trafford!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com