Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arteta: «Να πιστέψουμε στη νίκη επί της Liverpool»

Arteta: «Να πιστέψουμε στη νίκη επί της Liverpool»

Ο προπονητής της Arsenal, Mikel Arteta, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης, στο Emirates, έστειλε προειδοποίηση στη Liverpool.

Οι Gunners, μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Leicester City, το βράδυ της Κυριακής, ξεπέρασαν τη Manchester United και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Έχουν πετύχει πέντε νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα.

Ο Arteta, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τη Leicester City, δήλωσε ότι η ομάδα του θα πρέπει να «πιστέψει ότι μπορεί να νικήσει τη Liverpool».

«Αυτό είναι ένα διαφορετικό επίπεδο τώρα. Πρέπει να φέρουμε το παιχνίδι μας σε αυτό το επίπεδο για να έχουμε την ευκαιρία να τους κερδίσουμε».

«Έχουμε επίγνωση του βαθμού δυσκολίας και θα προετοιμαστούμε από αύριο στο πώς μπορούμε να τους νικήσουμε και πώς μπορούμε να το πιστέψουμε, κάτι που είναι καθοριστικής σημασίας για να μπορέσουμε να τους κερδίσουμε».

Ο προπονητής της Arsenal δεν είναι ο μόνος, ο οποίος παρουσιάστηκε αισιόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, μετά το αποτέλεσμα κόντρα στη Leicester, καθώς ο Martin Odegaard πραγματοποίησε για άλλη μια φορά εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο Νορβηγός διεθνής παραδέχτηκε ότι υπάρχει «μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα τώρα» σε σύγκριση με νωρίτερα στο πρωτάθλημα, όταν η ομάδα του αδυνατούσε να σταθεροποιήσει την απόδοση της.

«Έχουμε πολύ ισχυρή πίστη στις ικανότητες μας και παίζουμε με πολλή αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο Odegaard στο Sky Sports. «Πρέπει απλώς να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

«Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα τώρα και όλοι πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε δυνατοί ως ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Η Liverpool δεν έχει χάσει από τους Gunners στις τρεις συναντήσεις τους, μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, πετυχαίνοντας δύο νίκες και παραχωρώντας ισοπαλία στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Carabao Cup.

Οι Reds έχουν ήδη ένα φετινό διπλό στο Emirates.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com