Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Στη Liverpool πρέπει πάντα να διεκδικείς τίτλους»

Henderson: «Στη Liverpool πρέπει πάντα να διεκδικείς τίτλους»

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν στη Liverpool αναφορικά με τις κατακτήσεις τίτλων μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson ενόψει του σημερινού τελικού του Carabao Cup με την Chelsea.

Ο Hendo κλήθηκε να μιλήσει για τη δύναμη του ρόστερ:

“ Υπάρχουν παίκτες που λείπουν από την ομάδα τη στιγμή, που δεν μένουν καν στον πάγκο. Παίκτες κορυφαίας ποιότητας, καθιστούν πολύ δύσκολο για τον προπονητή να πάρει αποφάσεις. ”

“ Παίκτες που έρχονται από τον πάγκο για να κάνουν μεγάλο αντίκτυπο στα παιχνίδια, να κάνουν τη διαφορά που ήταν τεράστια τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά γενικά, ξέρουμε ότι είμαστε μαζί για πολύ καιρό, ένα μεγάλο μέρος της ομάδας ούτως ή άλλως είναι και προσθέσαμε σε αυτό με νέες μεταγραφές. ”

“ Αισθάνομαι ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή στιγμή. Προφανώς όλη η τακτική δουλειά και όλα τα πράγματα που κάνουμε στο χορτάρι επίσης. Οι προπονητές έχουν δουλέψει σε διαφορετικά πράγματα τον περασμένο χρόνο ή περίπου καλά και το έχουμε κάνει πολύ καλά στα παιχνίδια. ”

“ Νομίζω ότι όσο προχωρά η σεζόν, γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί. Τώρα φτάνουμε στο επαγγελματικό τέλος της σεζόν, αν κερδίσεις ένα τρόπαιο στις αρχές της σεζόν, μπορεί να σου δώσει μεγάλη ώθηση. ”

Για την πίεση που υπάρχει στον σύλλογο:

“ Από τότε που έφτασα στον σύλλογο, η προσδοκία είναι τεράστια. Θα πρέπει να διεκδικείς τρόπαια κάθε χρόνο και κάθε χρόνο και αυτή είναι η προσδοκία στη Liverpool Football Club. Αυτό δεν αλλάζει. ”

“ Ναι, έχουμε κερδίσει ένα ή δύο πράγματα τα τελευταία χρόνια, αλλά φυσικά πάντα θέλεις περισσότερα, θέλεις πάντα το επόμενο και θέλεις πάντα να βελτιώνεσαι ως ομάδα. Νιώθω σαν να το έχω κάνει αυτό και αυτό κάνουμε. ”

“ [Αλλά] πρέπει να ξεπεράσεις τη γραμμή στους τελικούς και πρέπει να κερδίσεις μεγάλα τρόπαια, να έχεις μεγάλες στιγμές και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει άλλη μια μεγάλη στιγμή για εμάς την Κυριακή. ”

Να κατακτήσει το πρώτο θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com