Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Νιώθω πολύ καλά, με βοήθησε η διακοπή»

van Dijk: «Νιώθω πολύ καλά, με βοήθησε η διακοπή»

Ο Virgil van Dijk στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail ενόψει του τελικού του Carabao Cup μίλησε για την επιστροφή του, καθώς και για την φόρμα στην οποία βρίσκεται, μετά τη διακοπή της Premier League.

Ο Ολλανδός μίλησε για την τωρινή του φόρμα:

“ Νιώθω πολύ καλά. Νομίζω ότι η χειμερινή διακοπή με βοήθησε πραγματικά, να ξεφύγω με την οικογένειά μου, να βρω λίγο χρόνο για να ηρεμήσω πραγματικά, να μην σκέφτομαι το ποδόσφαιρο και την πίεση που έχουμε όλοι. ”

“ Σαν οι άνθρωποι συμπεριφέρονταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και όλα ήταν φυσιολογικά. Έπρεπε πραγματικά να ηρεμήσω και να ξεκαθαρίσω τον εαυτό μου και να βεβαιωθώ ότι είπα στον εαυτό μου ότι όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλά και να είμαι περήφανος για αυτό. ”

“ Δεν είναι πραγματικά φυσιολογικό, μετά τον τραυματισμό που είχα, να μπορώ να παίξω ήδη τόσα παιχνίδια και στο επίπεδο που είχα ήδη φτάσει, κατά τη γνώμη μου. Έπρεπε να έχω χρόνο με την οικογένειά μου, να σβήσω, να καθαρίσω το κεφάλι μου και να επαναφορτιστώ, ώστε να είμαι έτοιμος. ”

Για τις εμφανίσεις του:

“ Είμαι ο πιο σκληρός κριτικός μου. Πάντα θα ξέρω πότε κάνω τα πράγματα καλά και δεν τα κάνω καλά. Ήταν πάντα το πράγμα που οι άνθρωποι έλεγαν «Δεν επιστρέφει τόσο καλός όσο ήθελε», αλλά όταν παίζεις ένα καλό παιχνίδι είναι «Επέστρεψε στα καλύτερά του”. ”

“ Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα στη μέση – ότι «Είναι στο δρόμο για εκεί που θέλει να είναι». Οπότε αυτά τα πράγματα ήταν σίγουρα στο μυαλό μου σε κάποια σημεία. ”

“ Η οικογένειά μου, ειδικά η σύζυγός μου, ήταν το κλειδί για να το ξεπεράσω αυτό, αλλά ο Andy Williams, ο χειρουργός, ήταν επίσης πολύ σημαντικός σε αυτό. Με διαβεβαίωσε —χωρίς να δίνει υποσχέσεις— ότι τα πράγματα θα πάνε καλά σε όλη τη διαδικασία. ”

“ Έφτασα στο σημείο τον περασμένο μήνα όπου χρειαζόμουν ένα διάλειμμα. Αυτό ήταν ξεκάθαρο για μένα και με βοήθησε και τώρα είμαι αποφασισμένος να ξεκινήσω, να απολαύσω το υπόλοιπο της σεζόν, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο ελπίζω, να το απολαύσω και να είμαι ο παίκτης που πάντα θέλω να είμαι. ” Είπε ο van Dijk.

Για τους στόχους του:

“ Θέλω απλώς να πάω εκεί έξω, να παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορώ με αυτόν τον όμορφο σύλλογο στον οποίο παίζω στο υψηλότερο επίπεδο και θέλω να τα δώσω όλα, να προσπαθήσω να κερδίσω τρόπαια, να προσπαθήσω να ανταγωνιστώ, να πετύχω. ”

Για την μάχη του τίτλου:

“ Αν κάποιος δεν πιστεύει πια στην κούρσα του τίτλου, τότε μην έρθει να μας στηρίξει γιατί πρέπει να πιστεύεις ότι μπορούμε να κερδίσουμε παιχνίδια και να το ανατρέψουμε. Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά παιχνίδια να παίξουμε. ”

“ Είμαστε σε καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πάντα πράγματα για βελτίωση, αλλά η συνέπεια που δείχνουμε είναι σημαντική και βασική για να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε τη City. ”

“ Έχουν ακόμα ένα καλό προβάδισμα. Έχουν ακόμα μια τρελή ομάδα, μια απίστευτη ομάδα, τόση ποιότητα και συνέπεια, αλλά ποτέ δεν είναι εύκολο να έχεις μια ομάδα να κυνηγά πίσω σου. Μπορούμε μόνο να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας και θα δώσουμε ό,τι έχουμε. ”

Virgil van Dijk και Joel
Matip στο 6-0 επί της Leeds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com