Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες του ρόστερ»

Henderson: «Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες του ρόστερ»

Η Liverpool θα χρειαστεί όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της στους επόμενους κρίσιμους μήνες της σεζόν, όπως δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson.

Οι Reds νίκησαν την Norwich με σκορ 3-1 το απόγευμα του Σαββάτου, με τις αλλαγές του Jürgen Klopp στα μέσα του δευτέρου μέρους να κάνουν τη διαφορά.

“ Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στους επόμενους μήνες. Οπότε το να χρησιμοποιείς τον πάγκο και να έχεις αντίκτυπο είναι πολύ σημαντικό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεχθήκαμε το γκολ και βρεθήκαμε πίσω με 1-0, αλλά νόμιζω ότι τα παιδιά αντέδρασαν πολύ καλά. ” Δήλωσε ο Henderson.

“ Υπάρχουν αγώνες κάθε τρεις μέρες σχεδόν κάθε εβδομάδα, οπότε επικεντρωνόμαστε μόνο στο επόμενο παιχνίδι, ανακάμπτοντας καλά. Η Leeds είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα είναι ένα πραγματικά έντονο παιχνίδι, ξέρετε πόσο καλά παίζει. ”

“ Πρέπει λοιπόν να είμαστε έτοιμοι για αυτό, να χρησιμοποιήσουμε ξανά ολόκληρη την ομάδα – είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε και πάλι φρέσκα πόδια για την Τετάρτη – και ελπίζουμε ότι μπορούμε να έχουμε ένα άλλο καλό αποτέλεσμα. ” Ολοκλήρωσε ο Hendo.

Οι Reds επιστρέφουν το βράδυ το βράδυ της Τετάρτης, υποδεχόμενοι την Leeds του Marcelo Bielsa σε αναβληθέν αγώνα, θέλοντας να μειώσουν στους 3 βαθμούς την απόσταση από την Manchester City.

Ο Jordan Henderson έδωσε την ασίστ για το γκολ του Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com