Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joe Gomez: «Σκεφτόμουν για καιρό την επιστροφή μου στην ενδεκάδα»

Joe Gomez: «Σκεφτόμουν για καιρό την επιστροφή μου στην ενδεκάδα»

Για καιρό περίμενε την επιστροφή του στην ενδεκάδα, η οποία συνέβη στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Norwich ο Joe Gomez, ο οποίος ξεκίνησε σε αγώνα της Premier League για πρώτη φορά μετά  τον Νοέμβριο του 2020 και τον αγώνα κόντρα στη Manchester City στο Etihad.

Ο Joe μίλησε για τον Σαββατιάτικο αγώνα:

“ Προφανώς ήταν μια στιγμή που περίμενα για πολύ καιρό. Χρειάστηκε να περιμένω περισσότερο από ό,τι ήλπιζα, αλλά στο τέλος της ημέρας έπρεπε να συνεχίσω να δουλεύω και να είμαι το καλύτερο μέλος της ομάδας που μπορώ να είμαι. ”

“ Σπρώχνω τα παιδιά και κάνω τη δουλειά μου μακριά από το γήπεδο για να προσπαθήσω να είμαι έτοιμος σωματικά και ψυχικά. Οπότε ναι, σημαίνει πολλά. ”

Για την ανατροπή:

“ Ο προπονητής σίγουρα ενστάλαξε τη νοοτροπία μέσα μας για να συνεχίσουμε να επιμένουμε και να μην κατεβάζουμε το κεφάλι μας. Νομίζω ότι τα παιδιά που ήρθαν στο παιχνίδι μας έδωσαν αυτή την ώθηση και πετύχαμε υπέροχα γκολ. ”

Για τη συνέχεια:

“ Θα ήθελα να προσπαθήσω να παραμείνω πιστός στο να δουλεύω σκληρά και να είμαι καλό μέλος της ομάδας σίγουρα. Δεν νομίζω ότι ο προπονητής θα περίμενε κάτι λιγότερο και νομίζω ότι αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παρουσίας σε αυτόν τον σύλλογο. ”

“ Πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να πιέσεις τα παιδιά και να είσαι ο καλύτερος που μπορείς, είτε στην προπόνηση είτε στο γυμναστήριο είτε οτιδήποτε άλλο. Αυτό προσπαθώ να κάνω και να συνεχίσω να το κάνω. ” Δήλωσε ο Joe Gomez.

Για το Carabao Cup:

“ Διψάμε, είναι ένα τρόπαιο [Carabao Cup] και αυτό θέλουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία στον σύλλογο και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να το κάνουμε το Σαββατοκύριακο. ”

Για τον Trent Alexander-Arnold:

“ Ο Trent είναι ένας πραγματικός playmaker για εμάς και τέτοιου είδους παίκτες στην ομάδα, αλλά πρέπει να πιστεύω στις δικές μου ικανότητες και τις δυνάμεις μου και να προσπαθήσω να παίξω. ”

“ Θα ήταν εύκολο να εγκλωβιστώ σε αυτή τη νοοτροπία και να προσπαθήσω να κάνω κάτι που ίσως δεν είμαι εγώ. ”

“ Υποθέτω ότι όλα είναι νοοτροπία και προετοιμασία, αλλά γι’ αυτό είναι εκεί ο προπονητής και το προπονητικό επιτελείο, για να μας βοηθούν και να μας οδηγήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, για να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για εμάς και για την ομάδα. ”

Ο Joe Gomez δεν έχει αγωνιστεί αρκετά φέτος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com