Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Η περσινή ήταν η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου»

Τσιμίκας: «Η περσινή ήταν η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου»

Συνέντευξη στο match programme της Liverpool έδωσε ο Κώστας Τσιμίκας, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη δύσκολη περσινή πρώτη του σεζόν στο Νησί και για τον τελικό της Κυριακής κόντρα στην Chelsea για το Carabao Cup.

Ο Έλληνας για την περσινή σεζόν δήλωσε:

“ Μου αρέσει πολύ η ζωή εδώ. Απολαμβάνω τη ζωή στην Αγγλία και απολαμβάνω πολύ τη ζωή ως παίκτης της Liverpool. Προφανώς η πρώτη χρονιά δεν ήταν όπως ήλπιζα και ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου μέχρι στιγμής στο ποδόσφαιρο. ”

“ Τώρα η δεύτερη χρονιά πάει καλά και έχω βελτιωθεί πολύ ως παίκτης και ως άνθρωπος νομίζω. Έχω μάθει πολλά. Έχω μάθει να δουλεύω πιο σκληρά και προφανώς εδώ έχεις τους καλύτερους στον κόσμο. ”

Για τον ανταγωνισμό με τον Andy Robertson:

“ Για μένα, πρέπει να ανταγωνιστώ τον Robbo και το ότι πρέπει να προσπαθήσω να πιάσω τον καλύτερο μου δίνει μια επιπλέον ώθηση για να γίνω ο καλύτερος. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να δουλέψεις σκληρά αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. ”

“ Νομίζω ότι το έκανα όλο τον καιρό που ήμουν εδώ και θα το κάνω για το υπόλοιπο της καριέρας μου στη Liverpool. ” Δήλωσε ο Τσιμίκας.

Για τον τελικό με την Chelsea:

“ Όταν πρωτοήρθα στη Liverpool, το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε η ομάδα ήταν το Community Shield εναντίον της Arsenal στο Wembley, οπότε για μένα αυτός θα είναι ο δεύτερος τελικός με αυτή τη φανέλα, με αυτήν την οικογένεια. ”

“ Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Ένας από τους πρώτους μου στόχους όταν ήρθα εδώ ήταν να κερδίσω ένα τρόπαιο με αυτήν την ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι μια καλή αρχή και μπορούμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε περισσότερα τρόπαια. ”

Όλο και καλύτερος ο Κώστας Τσιμίκας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com