Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Οι αλλαγές έκαναν τη διαφορά»

Robertson: «Οι αλλαγές έκαναν τη διαφορά»

Στη διαφορά που έκαναν οι χθεσινοβραδινές αλλαγές του Jürgen Klopp και οδήγησαν στη νίκη των Reds επί της Inter, μίλησε ο Andy Robertson στο κανάλι της ομάδας, μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Robbo μίλησε για το διπλό των Reds:

“ Νόμιζω ότι οι αλλαγές έκαναν μεγάλη διαφορά απόψε. Νόμιζω ότι ο Bobby [Firmino] όταν μπήκε ήταν εξαιρετικός, ο Hendo ήταν απίστευτος όταν μπήκε – δεν μπορώ να επαινέσω αρκετά για την απόδοσή του. ”

“ Επειδή ήμασταν υπό πίεση όταν μπήκε, εκείνος και ο Naby έκαναν τεράστια διαφορά, όπως και ο Luis [Diaz] φυσικά. ”

“ Κάναμε τρεις αλλαγές και αυτή είναι η ομορφιά τους, και κάπως άλλαξε το παιχνίδι επειδή αρχίσαμε να παίρνουμε διαφορετική θέση. ”

“ Νομίζω ότι εκεί πρέπει να πάνε τα εύσημα στον Hendo γιατί έπιασε την μπάλα και πήρε τον έλεγχο του αγώνα, κάτι που δεν είναι ποτέ εύκολο όταν έρχεσαι από τον πάγκο, νομίζω ότι ήταν υπέροχος απόψε. ”

Για την απόδοση της ομάδας:

“ Ήμασταν λίγο απρόσεκτοι με την μπάλα, θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλύτεροι με την τελευταία μας πάσα και τέτοια πράγματα, αλλά είναι τόσο σημαντικό να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. ” Είπε ο Robertson.

“ Απόψε δεν ήμασταν αρκετά μέσα στον αγώνα, δεν ήμασταν στο 100%, αλλά όταν δεν είσαι εκεί πρέπει να κάνεις αρκετά πράγματα για να κερδίσεις το παιχνίδι, και νομίζω ότι το κάναμε πάντα αυτό. ”

Πολύτιμο διπλό για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com