Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγώνα δρόμου για να προλάβει την Chelsea ο Jota

Αγώνα δρόμου για να προλάβει την Chelsea ο Jota

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Carabao Cup εναντίον της Chelsea την επόμενη Κυριακή θα κάνει ο Diogo Jota, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την προχθεσινή αναμέτρηση της Liverpool με την Inter στο Μιλάνο.

Ο επιθετικός αποκόμισε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, με τις εξετάσεις που έκανε το πρωί της Πέμπτης στο Μιλάνο να μην δείχνουν πως έχει υποστεί κάποια μεγάλη ζημιά.

Ο Πορτογάλος έχει τεθεί εκτός από τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Norwich στο Anfield, καθώς και από εκείνον με αντίπαλο την Leeds το βράδυ της επόμενης Τετάρτης, και πάλι στο Anfield.

Δεν έχει όμως τεθεί -τουλάχιστον για την ώρα- εκτός από τον μεγάλο τελικό του Carabao Cup, με την ομάδα να θέλει πρώτα να τσεκάρει την πρόοδο του κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και να πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει ο παίκτης στο Merseyside την Παρασκευή.

Ο Jota φόρεσε μια προστατευτική μπότα για προληπτικούς κυρίως λόγους, μετά το τέλος του αγώνα με την Inter και αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι Reds επέλεξαν να επιστρέψουν στο Νησί το μεσημέρι της Πέμπτης και να μην πετάξουν αμέσως μετά τον αγώνα, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αγγλία τις τελευταίες μέρες.

Ο Diogo Jota σκοράρει στον ημιτελικό του Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com