Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Ήταν μια άξια νίκη»

van Dijk: «Ήταν μια άξια νίκη»

Η Liverpool είναι έτοιμη για μάχη, όπως δήλωσε ο πολυτιμότερος της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης εναντίον της Inter, Virgil van Dijk στο BT Sport σε δηλώσεις που έκανε στη μικτή ζώνη του Guiseppe Meazza.

Ο van Dijk μίλησε για τη νίκη της ομάδας:

“ Είναι ένα δύσκολο μέρος για να έρθουμε – είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλό σύστημα. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Το απόλαυσα πραγματικά εκεί έξω. Οι στημένες φάσεις είναι μια μεγάλη δύναμή μας. Ήταν μια δυνατή απόδοση που πρέπει να πάρουμε πίσω στο Anfield. ”

“ Ένα από τα μηνύματα πριν από το παιχνίδι ήταν ότι έπρεπε να είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε. Σίγουρα το κάναμε, αλλά ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση και μια καλή νίκη. Ήταν μια καλή μέρα. ”

“ Ήταν δύσκολο, αλλά είναι μια νίκη που αξίζαμε. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά, αλλά το ξέραμε αυτό πριν από το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ήταν μια μάχη. Το 2-0 εκτός έδρας και η κενή είναι πολύ σημαντικά. ”

Για την υπόθεση πρόκριση:

“ Όλα είναι ακόμα πιθανά, αλλά θα πρέπει να ανυπομονούμε για το παιχνίδι στο Liverpool. Ήμασταν έτοιμοι για τη μάχη – ξέραμε ότι έπρεπε να υποφέρουμε, αλλά το ίδιο θα είναι και στο Liverpool. Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

Για το γκολ του Firmino:

“ Ο Bobby βρήκε τον χώρο από το κόρνερ. Είναι μια νίκη που αξίζαμε, αλλά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. ”

Virgil van Dijk και Mo Salah πανηγυρίζουν το 0-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com