Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το σχόλιο του Lineker για τη νίκη της Liverpool στο San Siro

Το σχόλιο του Lineker για τη νίκη της Liverpool στο San Siro

Το δικό του σχόλιο για τη Liverpool και τη νίκη της στο San Siro επί της Inter, έδωσε στο Twitter ο πρώην διεθνής Άγγλος επιθετικός, Gary Lineker.

Ο Lineker εντυπωσιάσθηκε από το τρόπου που οι Reds πήραν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάσθηκαν και με τον Salah έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στην Inter.

Η τύχη της Liverpool να μπορεί να φέρει τους Roberto Firmino, Naby Keita, Jordan Henderson, Luis Diaz και τον James Milner από τον πάγκο έκανε εν τέλει τη διαφορά στο Guissepe Meazza.

O 61χρονος είπε συγκεκριμένα: «Ακόμα ένα γκολ για τον Mo Salah και αυτό τώρα πρέπει να είναι ένα αδιαμφισβήτητο προβάδισμα για τη Liverpool. Τρομερές αλλαγές από τον Klopp, είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται και το διόρθωσε».

Η Liverpool, σε αντίθεση με ότι μπορεί να λέει ο πρώην φορ των Leicester και Barcelona, ξέρει ότι η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει, όμως το να φεύγει με μηδέν παθητικό και σκορ από την Ιταλία είναι ένα μεγάλο θετικό το οποίο σίγουρα θα ανυψώσει το – ήδη πολύ υψηλό – ηθικό των παικτών της.

Η εμπειρία που έχουν οι «Κόκκινοι» στο UEFA Champions League δίνει στο κόσμο τους το δικαίωμα να έχουν μία σιγουριά πως η ομάδα θα κρατήσει το υπέρ της 0-2 και θα περάσει στους «8»!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com