Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Μιλάνο

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Μιλάνο

Υπερβολικά χαρούμενος δήλωσε πως είναι ο Jürgen Klopp μετά το μεγάλο διπλό της ομάδας του με σκορ 0-2 επί της Inter στο Meazza το βράδυ της Τετάρτης για το Uefa Champions League.

Ο τεχνικός των Reds μίλησε για τον αγώνα και το διπλό:

“ Ήταν ένα τόσο σωματικό παιχνίδι – έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο – ξεκινήσαμε πολύ καλά και μετά είχαν εκείνη την υπεροχή για λίγο. Δεν υπερασπιστήκαμε πολύ καλά την αμεσότητά τους, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να κρατάς την μπάλα περισσότερο, δεν συνέβαινε όμως αρκετά συχνά. ”

“ Δεν ήταν υπέροχο το ματς μας σήμερα, αλλά ήταν αρκετό για να πετύχουμε δύο υπέροχα γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος. ”

“ Είναι δύσκολη έδρα για να έρθεις, η Inter είναι ένας πολύ σίγουρος αντίπαλος. Ξεκινήσαμε καλά, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δεν τελειώσαμε όμως κάποιες φάσεις. ”

Για την αλλαγή του Diogo Jota στο ημίχρονο:

“ Ο Diogo είχε πρησμένο αστράγαλο στο ημίχρονο. Ήταν κάτι που είχε να κάνει με τους συνδέσμους του. Θα μπορούσε να συνεχίσει, κάτι αποτελεί ήταν καλά νέα, αλλά κάναμε την αλλαγή. ”

“ Ο τραυματισμός έχει να κάνει με τους συνδέσμους. Θα πρέπει να περιμένουμε. Εκείνος ήθελε να συνεχίσει. ”

“ Έχει γυρίσει τον αστράγαλο του, είναι πρησμένος, προφανώς αυτό δεν είναι καλό σημάδι, αλλά θα το ελέγξουμε αύριο. Χρειαζόμαστε περαιτέρω αξιολόγηση του τραυματισμού. ” Είπε ο Klopp.

Για την εμφάνιση του Luis Diaz:

“ Ο Luis Diaz είναι τόσο φυσικός όταν μπαίνει. Ο Bobby χρειαζόταν χρόνο για να μπει στο παιχνίδι – μετά η αυτοπεποίθησή του επέστρεψε μετά το γκολ και η μπάλα έγινε ξανά φίλος μας!”

Για το 0-1 του Firmino:

“ Ο Peter Krawietz και οι αναλυτές είναι υπεύθυνοι για αυτό το γκολ. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Όλα τα εύσημα στον Pete και τα αγόρια του. ”

Για τον Elliott που ξεκίνησε:

“ Ο Harvey μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα, το ξέρουμε αυτό. Τον ξεκινήσαμε γιατί οι περιοχές που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε ήταν φυσικά οι χώροι του. Είχε μερικές καλές στιγμές, αλλά ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. ”

“ Έκανε καλή δουλειά και δούλεψε σκληρά. ”

Ο Bobby Firmino άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com