Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλωσε με Bobby και Mo το Μιλάνο

Άλωσε με Bobby και Mo το Μιλάνο

Νέο διπλό στο San Siro για την Liverpool! Οι Rees χωρίς να εντυπωσιάσαν με την απόδοση τους, επικράτησαν με 0-2 της Inter στην έδρα της και έβαλαν γερά θεμέλια πρόκρισης στα προημιτελικά του Uefa Champions League.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Bobby Firmino και Mo Salah.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Ibrahima Konate να προτιμάται για παρτενέρ του van Dijk και τον Harvey Elliott να πραγματοποιεί ως βασικός το ντεμπούτο του στη διοργάνωση ξεκίνησαν οι Reds στο San Siro.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα με σουτ του Lautaro Martinez στο 5’ από το ύψος της περιοχής, το οποίο έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Alisson.

Στο 9’ ήρθε η απάντηση των Reds με ένα σουτ πάνω στην κίνηση από τον Thiago που έφυγε λίγο πάνω από την εστία της Inter, ενώ το ίδιο συνέβη και με την κεφαλιά του Mane στο 16’.

Η Inter είχε και την καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Calhanoglu σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Alisson από πλάγια θέση.

Οι Reds είχαν ξανά απάντηση στην ευκαιρία της Inter, καθώς αρχικά με το ψαλιδάκι του Mane στο 23’ και στη συνέχεια με το φάουλ του Alexander-Arnold στο 28’ έγιναν απειλητικοί, χωρίς όμως να καταγράψουν τελική στην εστία.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Bobby Firmino αντικατέστησε τον Diogo Jota. 

Όπως και στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Inzaghi ήταν εκείνη που είχε την πρώτη υποψία ευκαιρίας με ένα γύρισμα του Perisic στο 52’. 

Οι αλλαγές από πλευράς Klopp συνεχίστηκαν και στο 59’, με τους Elliott, Fabinho και Mane να παραχωρούν τις θέσεις τους, στους Henderson, Keita και Diaz.

Ο τελευταίος έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του στον αγώνα, καθώς στο 61’ έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Trent και πάτησε περιοχή, αλλά το πλασέ του απομακρύνθηκε σε κόρνερ. 

Νέα ευκαιρία είχε η Inter με κεφαλιά του Dumfries στο 73’, όμως ούτε εκείνος κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Alisson. 

Οι Reds ακριβώς τρία λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ στον αγώνα! Ο Robertson εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, βρίσκοντας τον Bobby Firmino, ο οποίος με το πίσω μέρος του κεφαλιού του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1! 

Σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, καθώς ο Perisic προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 80’, όμως το πλασέ έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Alisson. 

Στο 83’ οι Reds έμαναν δύο τα τέρματα τους, εξασφαλίζοντας το διπλό και πιθανότατα σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό την πρόκριση! Ο van Dijk πήρε την κεφαλιά στην Ιταλική άμυνα, η μπάλα κατέληξε στον Mo Salah, ο οποίος σούταρε και έγραψε το 0-2!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho (Keita 59′), Thiago (Milner 86′), Elliott (Henderson 59′), Salah, Jota (Firmino 46′), Mane (Diaz 59′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Matip, Gomez, Τσιμίκας, Oxlade-Chamberlain, Origi, Minamino

Inter: Handanovic, Dumfries, De Vrij, Bastoni, Skriniar, Perisic, Brozovic, Vidal, Calhanoglu, Dzeko, Lautaro

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στη Norwich.

Ο Bobby Firmino άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com