Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Inter – Liverpool (preview)

Inter – Liverpool (preview)

Το Uefa Champions League επιστρέφει και η Liverpool φιλοξενείται στο San Siro από την Inter το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για τους «16» της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική φόρμα, με την Liverpool να είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση, αφού μετρά έξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δεν έχει ηττηθεί από τα τέλη Δεκεμβρίου.

Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στη δεύτερη θέση των πρωταθλημάτων τους, με τους Reds να επικρατούν την Κυριακή με 0-1 της Burnley και τους Ιταλούς να μένουν στο 1-1 με την Napoli το Σάββατο.

Οι Reds θα έχουν όλους τους παίκτες τους διαθέσιμους για την αναμέτρηση και αναμένεται να δούμε τους Thiago Alcantara και Diogo Jota  να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα. Πιθανότητες να ξεκινήσει συγκεντρώνει και ο Ibrahima Konate, αντί του Joel Matip, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Edin Dzeko.

Διαφορετικά είναι τα πράγματα στην Inter όσο αφορά τις απουσίες, καθώς θα στερηθεί (και στα δύο παιχνίδια της) τον ίσως καλύτερο μέσο της, Nicolo Barella, τον επίσης τιμωρημένο, Bastoni, καθώς και τους Correa, Vecino και Gosens, λόγω τραυματισμών.

Οι Reds τερμάτισαν στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου, ενώ οι Nerazzurri κατέλαβαν την δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου, αφού τερμάτισαν πίσω από την Real Madrid.

Στον ίδιο γήπεδο αγωνίστηκε και πριν δύο μήνες η Liverpool, επικρατώντας με 1-2 της AC Milan, παρότι αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές.

Η Liverpool θα προσπαθήσει να πάρει και δεύτερο διπλό στο ίδιο γήπεδο τη φετινή σεζόν, καθώς και προβάδισμα πρόκρισης, ενώ το σύνολο του Inzaghi έχει ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Πολωνός, Szymon Marciniak.

Η ρεβάνς ανάμεσα σε δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί σε 20 ημέρες στο Anfield.

Στο Μιλάνο δοκιμάζεται η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com