Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Robertson για Inter, Fabinho και διπλό στο Turf Moor

Ο Robertson για Inter, Fabinho και διπλό στο Turf Moor

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας έκανε ο Andy Robertson, κατά τις οποίες μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με την Inter, τα γκολ του Fabinho και το Κυριακάτικο διπλό στο Turf Moor.

Ο Robbo για το Κυριακάτικο διπλό είπε:

“ Ήταν μια φρικτή μέρα, πολύ δύσκολη και η Burnley μας δυσκόλεψε. Νόμιζα ότι έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σε κάθε πρόκληση που είχαμε. Οι δύο κεντρικοί μας στόπερ κέρδισαν πολλές κεφαλιές, ο Fabinho κέρδισε πολλές κεφαλιές. ”

“ Το γκολ ήρθε σε μια πολύ καλή στιγμή, λίγο πριν το ημίχρονο. Ήταν καλύτεροι πιθανώς για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά ο Fabinho είναι η μηχανή του γκολ και εμφανίστηκε ξανά στη σωστή θέση! Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με την κενή εστία (το μηδέν στην άμυνα). ”

Για τον Fabinho που σκοράρει συνεχώς:

“ Το συνολικό παιχνίδι του ήταν υπέροχο. Είναι γνωστός για το ότι διαλύει το παιχνίδι και παίρνει τις μπάλες πίσω και τροφοδοτεί περισσότερο τους επιθετικούς, αλλά φαίνεται να εμφανίζεται στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή αυτήν την περίοδο! ”

“ Ήταν το τέρμα ενός επιθετικού. Στην αρχή της σεζόν ξέραμε ότι όλοι έπρεπε να αποδώσουμε. Κάποιοι το έχουν κάνει περισσότερο από άλλους φυσικά, αλλά νομίζω πως ο Fab έχει σκοράρει πέντε γκολ σε επτά ματς, είναι ένα καταπληκτικό σερί και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. ” Τόνισε ο Robertson.

“ Μακάρι οι παίκτες μας να συνεχίσουν να παίζουν και να πετυχαίνουν γκολ γιατί δεν μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε στους επιθετικούς παίκτες για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. ”

Για τον αγώνα του Μιλάνου:

“ Το περιμένουμε – είναι ένα εμβληματικό στάδιο, ένα καταπληκτικό γήπεδο, είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι φανταστικός και θα έχουμε μεγάλη εκτός έδρας υποστήριξη. Ανυπομονούμε πραγματικά. ”

Ανυπομονεί για την Inter ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com