Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Σαν την επιστροφή στην εντεκάδα δεν έχει!»

Thiago: «Σαν την επιστροφή στην εντεκάδα δεν έχει!»

Ο Thiago Alcantara χάρηκε την επιστροφή του στην ενδεκάδα της Liverpool αυτή την εβδομάδα και επέμεινε: «Τίποτα δεν συγκρίνεται μ’αυτό».

Ο μέσος επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα του Jurgen Klopp για πρώτη φορά από τις 16 Δεκεμβρίου, καθώς η Leicester City ηττήθηκε με 2-0 στο Anfield το βράδυ της Πέμπτης. Ήταν επίσης μια ισχυρή εμφάνιση από το νούμερο 6, και μετά τον αγώνα περιέγραψε τα θετικά συναισθήματα της επιστροφής στην ενδεκάδα των Reds.

«Πιστεύω ότι είναι το πιο εκπληκτικό συναίσθημα της εβδομάδας γιατί προπονείσαι – η προπόνηση είναι προπόνηση και σίγουρα είναι σημαντική – αλλά τίποτα στη ζωή μας δεν συγκρίνεται με το όταν πατάμε σε αυτό το χορτάρι και παίζουμε σε παιχνίδι», είπε ο Thiago στο Liverpoolfc.com.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση που φέραμε και επίσης με το πώς δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας. Πρέπει να σκοράρουμε, πρέπει να είμαστε πιο ακριβείς, πιο αποτελεσματικοί μπροστά, αλλά δεν έχει σημασία στο τέλος – 2-0, clean sheet και τρεις ακόμη βαθμοί, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό».

Ο Diogo Jota έκανε τελικά τη ζημιά εναντίον των Foxes με δύο ενστικτώδη γκολ στο 34′ και 87′ ενός αγώνα στον οποίο η Liverpool αποτράπηκε επανειλημμένα από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Kasper Schmeichel. Ο Πορτογάλος διεθνής έχει τώρα 17 γκολ για τη σεζόν και 30 σε 60 συμμετοχές συνολικά από τότε που εντάχθηκε στον σύλλογο μαζί με τον Thiago τον Σεπτέμβριο του 2020. Και η φόρμα του Jota δεν αποτελεί έκπληξη για τους συμπαίκτες του.

«Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα και όταν ήμασταν νέοι στην ομάδα ήταν πολύ εύκολο να καταλάβουμε και να μιμηθούμε τα πράγματα που κάνουν στον αγωνιστικό χώρο», εξήγησε ο Thiago.

«Και δεύτερον, έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, οπότε με αυτόν τον συνδυασμό, οι νέοι παίκτες που ήρθαν την περασμένη και την τωρινή σεζόν έχουμε μια πολύ εύκολη δουλειά να κάνουμε.»

«Diogo, δεν εκπλαγήκαμε αυτή τη σεζόν. Είχαμε μια έκπληξη την περασμένη σεζόν με το πόσο ακριβής ήταν μπροστά, πόσο ακριβής ήταν, και αυτή τη σεζόν απλά περιμένουμε μια καλή εμφάνιση όπως αυτή και είναι καταπληκτικό.»

Ο Thiago απηχούσε επίσης την ευρεία εκτίμηση για την απόδοση του Luis Diaz εναντίον της Leicester, καθώς η μεταγραφή του Ιανουαρίου έκανε το πρώτο του ξεκίνημα για τη Liverpool και έλαμψε κάτω από τα φώτα του Anfield.

«Είναι ένα παιδί με σπουδαίο χαρακτήρα, νοοτροπία νικητή και θέλει να εμπλακεί σε αυτή την ομάδα όσο πιο γρήγορα μπορεί. Έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι και απόψε», πρόσθεσε ο 30χρονος.

Thiago Alcantara και Fabinho συγχαίρουν τον Jota για το δεύτερο γκολ του εις βάρος της Leicester.
Thiago Alcantara και Fabinho συγχαίρουν τον Jota για το δεύτερο γκολ του εις βάρος της Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com