Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dyche: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο»

Dyche: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο»

Ο Sean Dyche μίλησε για τον σημερινό αγώνα με την Liverpool, όπως τόνισε ξεκάθαρα στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του αγώνα του Turf Moor.

«Είναι μια δυνατή ομάδα, το ξέρουμε αυτό. Βλέπουμε να επιστρέφουν παίκτες στην ομάδα τους σε μια δύσκολη περίοδο τραυματισμών και Covid, και μερικοί παίκτες επιστρέφουν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.»

«Έχουν ρυθμό και μπορούν να είναι άμεσοι στο παιχνίδι τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την μπάλα τεχνικά και να σκοράρουν, επομένως είναι καλή ομάδα, χωρίς αμφιβολία.»

«Είναι δύσκολο, τους έχουμε νικήσει, αλλά πρέπει να διατηρήσεις τη φόρμα σου καλά, πρέπει να δουλέψεις πολύ γρήγορα στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση (transition), εάν είναι σε μεταβατικό στάδιο, και πρέπει να μείνεις συντονισμένος συνέχεια καθώς προσφέρουν απειλή σε διαφορετικό στυλ, και είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το ξέρουμε αυτό.»

«Πρέπει να παίζεις καλά και να αποδίδεις, και σίγουρα αμυντικά, όλοι πρέπει να είναι καλοί και πρέπει να κάνουν μεγάλες εμφανίσεις». Μπορούμε πραγματικά να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας και αυτή είναι η κύρια πρόκληση για εμάς. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα επικεντρωθούμε μόνο στον εαυτό μας.»

«Η νοοτροπία μας είναι σταθερή, όπως ήταν απέναντι στην Manchester United και θα πρέπει να είναι την Κυριακή, καθώς παίζουμε μια άλλη κορυφαία ομάδα. «Είμαστε εκεί που είμαστε και αποδεχόμαστε αυτή την πραγματικότητα και υπάρχει ευθύνη για μένα ως προπονητή, το επιτελείο και τους παίκτες. Υπάρχει μια νοοτροπία ότι μπορούμε να κερδίζουμε παιχνίδια και πρέπει να το μετατρέψουμε σε αποτελέσματα και να κερδίσουμε το δικαίωμα (της νίκης). «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να προσπαθήσουμε να βρεθούμε στη σωστή πλευρά σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις».

O Sean Dyche στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Anfield.
O Sean Dyche στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com