Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τη Burnley και τις δυσκολίες του Turf Moor

Ο Klopp για τη Burnley και τις δυσκολίες του Turf Moor

Ο Jurgen Klopp περιμένει άλλο ένα άβολο απόγευμα απέναντι στη Burnley,  παρά τα καλά πρόσφατα αποτελέσματα της Liverpool στο γήπεδό της.

Μπορεί η ομάδα του να κυνηγάει μια πέμπτη διαδοχική νίκη-ρεκόρ σε αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στο Turf Moor, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Reds τα είχαν εύκολα κόντρα στους Clarets.

Και ο Klopp πιστεύει ότι η θέση των αντιπάλων τους στον πάτο της Premier League δεν αντικατοπτρίζει αληθινά την κατάστασή τους.

«Είμαι εξήμισι χρόνια εδώ και το να παίζω εκεί ήταν πάντα άβολο, δεν υπήρχε ούτε ένα παιχνίδι που να σκέφτηκα «το πήραμε νωρίς. Δεν συνέβη ποτέ», είπε.

«Μένουν στο παιχνίδι με τη νοοτροπία που έχουν. Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω τον αγώνα της Τρίτης το βράδυ με τη (Manchester) United και πιθανώς αυτός ο αγώνας εξηγεί καλύτερα την Premier League.»

«Η Burnley είναι στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, χρωστά παιχνίδια, αλλά η ποιότητα που έδειξε εκείνο το βράδυ ήταν απίστευτη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Έπαιξαν πιέζοντας το χώρο του γηπέδου και ήταν μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια και έχοντας αυτή την έδρα, είναι το πράγμα που πρέπει να κάνουν – είμαι σίγουρος ότι ξέρουν καλύτερα από εμένα – για να παραμείνουν στο πρωτάθλημα.»

«Λένε ότι όταν είσαι στον Φεβρουάριο και είσαι πολύ κάτω στον πίνακα, κανείς δεν νοιάζεται για τα έξτρα παιχνίδια που έχεις, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνουν (στο πρωτάθλημα) λόγω της δύναμης που μπορούν να παράγουν ως ομάδα. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, σίγουρα θα είναι δύσκολο.»

Ο Klopp, η ομάδα του οποίου έχει σερί πέντε νικών σε όλες τις διοργανώσεις, γνωρίζει ότι η Burnley αποτελεί απειλή που δεν μοιάζει με καμία άλλη στην κορυφαία κατηγορία. Η προσθήκη του επιθετικού της Wolfsburg τον Ιανουάριο, Wout Weghorst, έχει αυξήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

«Έφεραν έναν νέο επιθετικό και αν είδατε το παιχνίδι την Τρίτη θα έχετε δει ότι είναι ένας πολύ ζωηρός παίκτης παίζοντας εκεί μπροστά», πρόσθεσε.

«Εκπληρώνει σίγουρα τον ρόλο του Wood, εκτρέποντας μπάλες, αλλά ήταν πραγματικά πολύ δραστήριος σε όλο το γήπεδο. «Η Burnley ζητάει όλη τη φυσική-σωματική δύναμη (physicality) που μπορείς να βάλεις σε έναν αγώνα, γιατί δεν μπορούμε να έχουμε την μπάλα συνέχεια και τις στιγμές που έχει την μπάλα κάνει ακριβώς αυτό που θέλει να κάνει.»

«Απλώς πρέπει να είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι και έτσι προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι για έναν σωστό αγώνα και αν μπορέσουμε να αντέξουμε την ένταση της Burnley ή ακόμα και να το ξεπεράσουμε, τότε έχουμε μια καλή ευκαιρία. «Αν όχι, σωστά, δεν θα πάρουμε τίποτα και αυτό είναι ποδόσφαιρο».

O Klopp μετά τη νίκη επί της Leicester.
O Klopp μετά τη νίκη επί της Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com