Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για τον Joe Gomez ο Klopp

Μίλησε για τον Joe Gomez ο Klopp

Gomez και Klopp στο χθεσινό φιλικό.

Για τον Joe Gomez μίλησε ο Jürgen Klopp πριν τον αγώνα με την Leicester, χαρακτηρίζοντας ως απόλυτα άτυχο τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας.

Ο προπονητής των Reds δήλωσε για τον Joe:

“ Είναι πραγματικά άτυχος, απολύτως. Όταν ο Joe έπαιζε για εμάς, έπαιζε σταθερά σε ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο και σίγουρα ήταν ένας από τους καλύτερους στόπερ στην Αγγλία, αλλά μετά ήρθε ο μεγάλος τραυματισμός. ”

“ Μετά συνέβησαν μικροί τραυματισμοί, ήρθε τώρα ο Covid. Αυτό το timing ήταν πολύ κακό, θα είχε σίγουρα αγωνιστεί κόντρα στη Cardiff. Θα τον βοηθούσε να αποκτήσει λίγο ρυθμό, να αποκτήσει ορμή, αν θέλετε. Δεν μπορούσε να παίξει λόγω του Covid και τέτοιων πραγμάτων. ”

“ Οπότε είναι δύσκολο. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι επίσης – είναι ότι υπάρχουν πιο δύσκολα πράγματα από το να είσαι παίκτης της ομάδας αυτή τη στιγμή για τη Liverpool – υπάρχουν πολύ πιο δύσκολα πράγματα εκεί έξω στον κόσμο. Η μόνη απάντηση στο ποδόσφαιρο είναι πάντα πρέπει να παλεύεις μέσα από αυτές τις στιγμές. ”

“ Να είστε έτοιμοι για τη στιγμή που θα αλλάξει η κατάσταση. Αυτό ήταν. Δεν είχαμε πολύ συχνά φέτος μόνο έναν στόπερ διαθέσιμο ή κάτι τέτοιο – είχαμε αυτή την κατάσταση, οπότε δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε διαφορετικά. ” Είπε ο Klopp.

“ Αλλά η ποιότητα των παιδιών – ειδικά αυτή του Joe – που δεν έπαιξαν αυτούς τους μήνες αρκετό ποδόσφαιρο είναι απίστευτη. Η παρουσία του στην προπόνηση δείχνει ακριβώς τι ομάδα υψηλής ποιότητας έχουμε αυτή τη στιγμή. ”

“ Αν κάποιος σαν τον Joe έπαιξε μόνο 15 λεπτά μετά από τη Leicester, αυτό λέει τα πάντα. Ποτέ δεν είναι ωραίο για τους παίκτες, το καταλαβαίνω 100%, αλλά ο Joe το παίρνει πολύ επαγγελματικά μέχρι στιγμής. ”

“ Ξέρει ότι είναι ακόμα νεαρό αγόρι και όλα θα πάνε καλά στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα πιο δύσκολο. ”

Ως τέταρτο στόπερ υπολογίζεται ο Joe Gomez.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com