Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Trent για Elliott, Jota και Diaz

Ο Trent για Elliott, Jota και Diaz

Δηλώσεις στο site της ομάδας έκανε ο Trent Alexander-Arnold μιλώντας για την επιστροφή του Harvey Elliott, τον ασταμάτητο Diogo Jota και Luis Diaz.

Ο αμυντικός δήλωσε για τον Harvey:

“ Πολύ καλό [που τον βλέπουμε πίσω]. Κάθομαι δίπλα του στα αποδυτήρια, ώστε να έχω δει το ταξίδι του, τις καλές και τις κακές του μέρες, να προχωράει, να κάνει πάντα δουλειά. ”

“ Ως νεαρό αγόρι, το να μπορεί να επιστρέψει τόσο γρήγορα όπως έκανε είναι εξαιρετικό για εκείνον. Ας μην ξεχνάμε τη νοοτροπία του σε όλη τη διάρκεια, συμπεριφέρθηκε καταπληκτικά και το λιγότερο που του άξιζε ήταν αυτός το γκολ. ”

“ Είναι κάποιος που είναι σημαντικός για εμάς σε τόσο νεαρή ηλικία και είναι καλό για αυτόν να μπορεί να αποκτήσει εμπειρίες στο ενεργητικό του και καλό για να πετύχει το πρώτο του γκολ, το οποίο προφανώς ξέρω ότι περίμενε. ”

Για τον Jota πρόσθεσε: 

“ Είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης, επιθετικός κορυφαίας κλάσης, βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις και νομίζω ότι τα περισσότερα από τα γκολ ήταν και κεφαλιές, οπότε είναι πολύ δυνατός στον αέρα. ”

“ Είμαι ευλογημένος που μπορώ να παίζω με αυτούς τους επιθετικούς, να παίζω μαζί τους στο γήπεδο για να τους δώσω την μπάλα να πάνε να σκοράρουν. ”

Για το ντεμπούτο του Diaz:

“ Ήταν συναρπαστικό, είναι πάντα συναρπαστικό όταν παίρνουμε έναν νέο παίκτη να βλέπουμε πώς θα ταιριάξει, πώς παίζει, πώς είναι στις προπονήσεις, με τι ασχολείται, εκείνος ήταν έτοιμος αμέσως. ”

“ Τα αγγλικά του δεν είναι καταπληκτικά, αλλά έχουμε τους Βραζιλιάνους και παιδιά από την Ισπανία που μπορούν να του μιλήσουν και να του μεταφράσουν, οπότε υπάρχουν πολλοί που θα το κάνουν και θα τον βοηθήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν. ”

“ Ήταν ένα καταπληκτικό μισάωρο, νομίζω ότι αυτός και ο Diogo είχαν μια μικρή διαμάχη για το ποιανού ασίστ ήταν σήμερα… Δεν είμαι σίγουρος, δεν ήθελα να εμπλακώ και έμεινα αμερόληπτος σε αυτό ! Ήταν ένα καταπληκτικό ξεκίνημα! ” Είπε ο Trent.

“ Συνόψισε πώς θέλουμε να παίξουμε: να κερδίσουμε την μπάλα πίσω και να δημιουργήσουμε αμέσως, να βάλουμε την μπάλα μπροστά και να τρέξουμε αμέσως, έτσι οι οπαδοί έχουν κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένοι με αυτό. ”

Ο Trent Alexander-Arnold πανηγυρίζει το τέρμα του κόντρα στη Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com