Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Αντιμετωπίζουμε μια κορυφαία ομάδα»

Rodgers: «Αντιμετωπίζουμε μια κορυφαία ομάδα»

Μια κορυφαία ομάδα, δηλαδή την Liverpool, αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης η Leicester στο Anfield, όπως δήλωσε ο Brendan Rodgers στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Οι Foxes θα ψάξουν αντίδραση μετά την συντριβή στο City Ground, ενώ οι Reds θέλουν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα τους στο King Power Stadium τον Δεκέμβριο.

Ο Rodgers δήλωσε αναφορικά με τον αγώνα και τους Reds:

“ Το ποδόσφαιρο μας δίνει την ευκαιρία να λυτρωθούμε ως άτομα και ως ομάδα. ”

«Αλλά θα πάμε ξανά, θα παλέψουμε τώρα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η αντίδραση. Θέλουμε την εμφάνιση και αυτό που δεν πρέπει ποτέ να αλλάξει ποτέ είναι το πνεύμα σου. ”

“ Παίζουμε ενάντια σε μια κορυφαία ομάδα με κορυφαίους παίκτες. Πρέπει να αμυνθείς για τη ζωή σου – να τρέξεις, να δουλέψεις και να δείξεις ποιότητα όταν έρχονται οι ευκαιρίες. ”

“ Είμαι σίγουρος ότι θα είναι απογοητευμένοι με το τελευταίο αποτέλεσμα (του πρώτου γύρου). Πρέπει να έχουμε ξανά αυτή τη νοοτροπία και ελπίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. ”

“ Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι που θα μπορούσες να έχεις, μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Δείξαμε όμως το σπουδαίο μας πνεύμα την τελευταία φορά που τους αντιμετωπίσαμε, οπότε γνωρίζουμε πως αυτό υπάρχει. Πρέπει να δείξουμε δίψα και θέληση. ”

Ο Brendan Rodgers πανηγυρίζει τη νίκη κόντρα στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com