Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοήτευτική η εμφάνιση των Keita και Jones

Απογοήτευτική η εμφάνιση των Keita και Jones

Οι Naby Keita και Curtis Jones, στην αναμέτρηση με την Cardiff City, είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αποτελούν ένα δυνατό και αξιόπιστο δίδυμο, στον χώρο του κέντρου, αλλά δεν την άδραξαν. Αυτό μπορεί να τους κοστίσει τους επόμενους μήνες.

Ο Jones συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στο παιχνίδι, με 70 επαφές με την μπάλα, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μόνο οι Jordan Henderson, Virgil van Dijk και Trent Alexander-Arnold είχαν περισσότερες επαφές από τον Curtis, όταν έφυγε από το γήπεδο.

Τρεις αξιοπρεπείς ευκαιρίες, οι οποίες έπεσαν στα πόδια του, έμειναν δυστυχώς αναξιοποίητες και μάλιστα οδήγησαν σε πολύ κακές προσπάθειες.

Η απόδοση του Keita ήταν ακόμα πιο απογοητευτική, καθώς αποχώρησε από τον αγώνα με μόλις 48 επαφές με την μπάλα.

Ο Elliott, ο οποίος αντικατέστησε τον Keita, είχε 40 επαφές με την μπάλα, μόλις σε ένα ημίχρονο! Ο μέσος από τη Γουινέα απλά δεν άφησε κανένα πραγματικό σημάδι στο παιχνίδι και πέρασε ουσιαστικά απαρατήρητος.

Fabinho, Henderson, Thiago και Elliott βρίσκονται μπροστά από τον Keita και τον Jones. Και με τη φόρμα, στην οποία βρίσκεται η εν λόγω τετράδα, μάλλον θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να επιστρέψουν οι Keita και Jones στη διεκδίκηση θέσης στη βασική ενδεκάδα.

Ο Naby Keita παραχωρεί την θέση του στον Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com