Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονούνται κανονικά οι Chamberlain και Gomez

Προπονούνται κανονικά οι Chamberlain και Gomez

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονούνται οι Alex Oxlade-Chamberlain και Joe Gomez, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον COVID-19.

Οι δύο Άγγλοι νόσησαν κατά τη διάρκεια της διακοπής και έμειναν εκτός αποστολής από τον Κυριακάτικο αγώνα με την Cardiff, λόγω έλειψης ρυθμού, αφού δεν είχαν προπονηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Klopp δήλωσε αναφορικά με την επιστροφή των δύο:

“ Ο Oxlade και ο Joe έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις. Είχαν covid την περασμένη εβδομάδα. ”

“ Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες, εμείς εδώ στο Liverpool πιθανότατα θα το έχουμε όλοι και αυτό είναι τουλάχιστον κάτι καλό σε αυτό. Αλλά όχι, δεν προέκυψε κάποιος νέος τραυματισμός ή κάτι τέτοιο. ”

Για το βάθος του ρόστερ πρόσθεσε:

“ Είναι μια έντονη περίοδος από τώρα μέχρι την επόμενη διακοπή. Μέχρι το παιχνίδι με την United, έχουμε 12 παιχνίδια, με το τελευταίο παιχνίδι, είναι 13 παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε αυτό είναι τεράστιο. ”

“ Είναι ακριβώς αυτό για το οποίο φτιάχνεις μια ομάδα, είναι μια μεγάλη σεζόν. Είναι πάντα το ίδιο, αλλά δεν μιλούσαμε για τέτοια πράγματα πολύ συχνά, επειδή δεν το είχαμε πολύ συχνά, αλλά τώρα φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή το έχουμε, οπότε τώρα ας το χρησιμοποιήσουμε. ”

“ Αυτό είναι το σχέδιο και ας το χρησιμοποιήσουμε όσο πιο έξυπνα γίνεται, ώστε να φέρουμε πραγματικά όλη την ενέργεια και όλη την ποιότητα που έχουμε σε αυτά τα 12 παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να είμαστε αρκετά καλοί για να τα κερδίσουμε. ”

Δώδεκα συμμετοχές φέτος για τον Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com