Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diaz: «Η Liverpool ήταν πάντα η επιλογή μου»

Diaz: «Η Liverpool ήταν πάντα η επιλογή μου»

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Liverpool παραχώρησε ο Luis Diaz στην ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως οι Reds ήταν πάντα η πρωταρχική του επιλογή.

Ο Κολομβιανός για τη μεταγραφή του στη Liverpool δήλωσε:

“ Η Liverpool ήταν πάντα η επιλογή μου. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, αποτελεί πραγματικό σημείο αναφοράς για το άθλημα, μια ομάδα που έχει κερδίσει πολλά κύπελλα και τίτλους πρωταθλημάτων. ”

“ Τους παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό και πάντα τους έβλεπα να παίζουν. Δεν είναι μυστικό ότι η Premier League είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα και παρακολουθώ το ποδόσφαιρο εδώ από τότε που ήμουν παιδί. ”

“ Για μένα η Liverpool είναι η τέλεια ομάδα και η απόφασή μου να έρθω εδώ βασίστηκε λίγο σε αυτό. Ήξερα ότι το στυλ παιχνιδιού της ομάδας θα με βοηθούσε. ”

“ Είμαι στη διάθεση του προπονητή και του προπονητικού του επιτελείου για ό,τι με χρειάζονται και θα είμαι έτοιμος να παίξει όποτε μου ζητηθεί. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είμαι πολύ περήφανος που συναντιέμαι μαζί τους και το να έχω τώρα την ευκαιρία να παίξω μαζί τους ως συμπαίκτης και να μοιραστώ μαζί τους ένα αποδυτήριο είναι μεγάλη πηγή υπερηφάνειας. ” Δήλωσε ο Diaz.

“ Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ. Πίσω στο σπίτι στη χώρα μου ήταν σαν βόμβα! Ήταν εντελώς τρελό. Ήταν τρελό – una locura όπως λέμε εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πώς εξελίχθηκε και που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. ”

“ Πιστεύω ότι μπορώ να φέρω πολλά στην ομάδα όσον αφορά τον ρυθμό μου, τις ικανότητές μου και την τεχνική μου με την μπάλα και την ικανότητα να ντρίμπλαρω. Νομίζω ότι είναι μερικά από τα δυνατά μου σημεία. Επίσης, μπορώ να σκοράρω γκολ. ”

Για τον Jürgen Klopp πρόσθεσε:

“ Με ενθουσιάζει πολύ γνωρίζοντας ότι θα έχω έναν προπονητή αυτού του επιπέδου και του αναστήματος. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ήταν καλός άνθρωπος και ότι όχι μόνο από την ποδοσφαιρική πλευρά των πραγμάτων, αλλά φροντίζει και την προσωπική πλευρά των πραγμάτων. ”

“ Στην αρχή θα είναι μια περίοδος προσαρμογής και μια ευκαιρία να αναπτυχθώ δίπλα στους συμπαίκτες μου. Θα με βοηθήσει πολύ, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μοιράζομαι αυτήν την εμπειρία μαζί του. Ελπίζω αυτό να με βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου ως επαγγελματίας παίκτης. ”

Luis Diaz και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com