Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Cardiff (preview)

Liverpool – Cardiff (preview)

Επιστροφή στη δράση για την Liverpool, με τους Reds να υποδέχονται στο Anfield την Cardiff για την φάση των 32 του FA Cup το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:00 ώρα Ελλάδος.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι των Reds για την διοργάνωση και το πρώτο μετά από έναν περίπου μήνα.

Ο Jürgen Klopp έχει σχεδόν όλα τα όπλα του στη διάθεση του, αφού οι Harvey Elliott, Thiago Alcantara και Divock Origi επιστρέφουν έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Luis Diaz θα είναι στην αποστολή και ενδέχεται να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής.

Το ίδιο ισχύει και για τον Harvey Elliott που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του τον Σεπτέμβριο, ενώ κανονικά διαθέσιμος είναι και ο Naby Keita.

Οι Mohamed Salah και Sadio Mane θα είναι οι μοναδικοί Κόκκινοι που θα απουσιάζουν αφού βρίσκονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και θα κοντραριστούν μεταξύ τους το βράδυ της Κυριακής.

Από τον Γερμανό τεχνικό αναμένεται να δούμε μια ενδεκάδα με μίξη παικτών της πρώτης ομάδας και ορισμένων νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως ο Kaide Gordon ή ο Conor Bradley.

Θεωρείται δεδομένο πως θα αγωνιστούν είτε ως βασικοί, είτε ως αλλαγή οι Naby Keita και Thiago Alcantara, ενώ για το αρχικό σχήμα φαίνεται πως έχει προβάδισμα και ο Κώστας Τσιμίκας.

Κάτω από τα δοκάρια των Reds θα καθίσει εκτός απροόπτου ο Kelleher, με τον Ibrahima Konate να ξεκινά στο κέντρο της άμυνας, πιθανότατα μαζί με τον Joe Gomez ή τον Joel Matip.

Για την επιθετική γραμμή προβάδισμα έχουν οι Bobby Firmino, Diogo Jota και Kaide Gordon.

Η αντίπαλος των Reds, Cardiff βρίσκεται στην 20η θέση της Championship και δεν διανύει μια καλή σεζόν, θέλοντας όμως να κάνει την έκπληξη στο FA Cup, παίρνοντας την πρόκριση μέσα στο Anfield.

Δύσκολα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό, ενώ έχει πανηγυρίσει δύο νίκες στα δύο τελευταία της παιχνίδια, κάτι που σημαίνει πως έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην έδρα των Reds.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andy Madley.

Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από τη σεζόν 2018-19, όταν οι Ουαλοί βρίσκονταν στην Premier League.

Liverpool και Cardiff για μια θέση στους 16 του FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com