Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/1/2006 Εκατό εμφανίσεις για Harry Kewell (vid)

Σαν σήμερα: 29/1/2006 Εκατό εμφανίσεις για Harry Kewell (vid)

Τις 100 εμφανίσεις με την famous Red shirt θα συμπλήρωνε σαν σήμερα ο μεσοεπιθετικός των Reds Harry Kewell, σε παιχνίδι για το F.A Cup με αντίπαλο την Portsmouth στο Fratton Park.

Οι Κόκκινοι του Rafa Benitez, μετά την «επεισοδιακή» πρόκριση επί της Luton Town στον προηγούμενο γύρο (νίκησαν με 5-3 εκτός έδρας), ήθελαν να πάρουν μία άνετη πρόκριση και να μην επαναλάβουν το σκηνικό του Kenilworth Road (έδρα της Luton).

Στο 36′ οι Reds μπήκαν μπροστά στο σκορ χάρη στο εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του παντοτινού Αρχηγού Steven Gerrard, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο αμυντικός των γηπεδούχων Dejan Stefanovic. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο John Arne Riise από ασίστ του Fernando Morientes, θα κάνει δύο τα τέρματα των Κόκκινων, δίνοντας στους φίλους της Ομάδας αφορμή για να σκέφτονται τον αντίπαλο του επόμενου γύρου (40′).

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι θα μειώσουν με τον Sean Davis στο 54′, προσθέτοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και αγωνία στους φιλοξενούμενους οπαδούς. Τελικά δεν άλλαξε κάτι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Phil Dowd.

Στο παιχνίδι πέρασε αλλαγή ο Harry Kewell αντικαθιστώντας τον Djibril Cissé στο 83′, καταγράφοντας λετσι την 100η του εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα. Επίσης στο παιχνίδι αυτό ξεκίνησε για 1η φορά βασικός ο Jan Kromkamp (δεξιά στην φωτογραφία) ενώ με τους Pompeys αγωνίσθηκε ο πρώην Κόκκινος Grégory Vignal.

Το παιχνίδι στο Fratton Park εκείνο το απόγευμα Κυριακής, το οποίο ήταν ζωντανό στην τηλεόραση του BBC, παρακολούθησαν 17.247 θεατές.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 29/1/2006 Εκατό εμφανίσεις για Harry Kewell
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com