Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/1/1992 Νίκη επί της πρωταθλήτριας Arsenal (vid)

Σαν σήμερα: 29/1/1992 Νίκη επί της πρωταθλήτριας Arsenal (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Graeme Souness θα κερδίσουν την πρωταθλήτρια Arsenal στο Anfield σε παιχνίδι πρωταθλήματος, με την αναμέτρηση να είναι συναρπαστική.

Οι Κόκκινοι «έπιασαν» δουλειά με το καλημέρα της συνάντησης αλλά οι προσπάθειές τους ανταμείφθηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν ο μόλις εμφανισθείς με την φανέλα της Arsenal Ray Parlour θα «γκρεμίσει» μέσα στην περιοχή τον επιθετικό των Reds Ronnie Rosenthal και ο διαιτητής Mike Reed θα δείξει χωρίς καθυστέρηση το σημείο του πέναλτυ. Ο «συνήθης ύποπτος» των εκτελέσεων Jan Mølby θα αναλάβει και το 1-0 για τους Κόκκινους θα είναι γεγονός στο 45′.

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε το ίδιο συναρπαστικό, με τους Reds να «κλειδώνουν» τη νίκη στο 69′, όταν ο Steve Nicol θα κάνει μία μπροστινή μπαλιά, ο Dean Saunders θα την αφήσει να περάσει κάτω από τα πόδια του για να φτάσει στον Ray Houghton, ο οποίος θα περάσει ιδανικά την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο David Seaman, γράφοντας το τελικό 2-0 στο 69′ (φωτογραφία).

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης, που ήταν σε ζωντανή μετάδοση από το τηλεοπτικό δίκτυο του ITV, παρακολούθησαν στο γήπεδο 33.753 θεατές.

Στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης, μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Σαν σήμερα: 29/1/1992 Νίκη επί της πρωταθλήτριας Arsenal
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com