Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να συνεισφέρω με γκολ»

Chamberlain: «Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να συνεισφέρω με γκολ»

Δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρήκε ο Alex Oxlade-Chamberlain, βοηθώντας τους Reds να φύγουν με το διπλό από την έδρα της Crystal Palace.

Ο Ox μίλησε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην ιστοσελίδα της ομάδας, δηλώνοντας χαρούμενος που είχε συνεισφορά στο διπλό.

Για τη συνεισφορά του στη νίκη είπε:

“ Έφυγα την περασμένη εβδομάδα με πρόβλημα αστράγαλό μου και πίεσα, δούλευα πολύ σκληρά αυτήν την εβδομάδα για να βεβαιωθώ ότι θα επέστρεφα για αυτό το παιχνίδι. Κατάφερα να το ανατρέψω και ήταν ωραίο που επέστρεψα, είμαι χαρούμενος που μπορώ να συνεισφέρω ξανά με ένα γκολ. ”

“ Προφανώς συμπληρώνω τη δεξιά πλευρά όσο ο Mo είναι μακριά. Είναι πολύ μεγάλα παπούτσια για να τα γεμίσεις από την άποψη των γκολ και την παροχή αυτής της απειλής για τον αντίπαλο.”

Για τον Alisson:

“ Είναι παγκόσμιας κλάσης και τέτοιες στιγμές σου κερδίζουν παιχνίδια. Μερικές φορές συνηθίζεις να το κάνει αλλά δεν μπορείς να το θεωρήσεις δεδομένο, είναι απίστευτο. Μας έσωσε εκεί σήμερα και ήταν σίγουρα ένα τεράστιο μέρος των τριών βαθμών. ”

“ Είναι υπέροχος και συνεχίζει να το κάνει τόσο καιρό. Είναι πιο απογοητευτικό από εμάς λόγω του τρόπου που παίζαμε σε εκείνο το σημείο. Από εκεί που το είχαμε αρκετά υπό έλεγχο, να πρέπει μετά να βασιστούμε σε αυτόν και να τον βάλουμε κάτω από αυτή την πίεση για να κάνει αυτές τις αποκρούσεις. ”

“ Ήμασταν λίγο απρόσεκτοι και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό. Είναι όμως καλό να τον έχεις πίσω σου. ”

Για τον Fabinho:

“ Ο Fab τα πήγε πολύ καλά. Έχει σκοράρει μερικά γκολ και φαίνεται να έχει μπει σε αυτό το σημείο του πέναλτι [για εμάς]. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε όταν θα επιστρέψει ο Μο αν θα είναι ο νούμερο 2 εκτελεστής μας! Θα δούμε. Ήταν καλό και το χρειαζόμασταν από αυτόν. ”

Ξανά γκολ από τον Alex Oxlade-Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com