Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι διεθνείς της Liverpool για τον Ιανουάριο

Οι διεθνείς της Liverpool για τον Ιανουάριο

Τον τελευταίο της αγώνα έδωσε χθες το απόγευμα η Liverpool και θα επιστρέψει στη δράση στις 6 Φεβρουαρίου εναντίον της Cardiff για το FA Cup, ενώ δεν έχει αγώνα της Premier League μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου, όταν και θα υποδεχθεί την Leicester στο Anfield.

Στο διάστημα που μεσολαβεί, έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα εκπροσωπήσουν τις εθνικές τους ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Mo Salah, Sadio Mane και Naby Keita που βρίσκονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πέρα από τους Αφρικανούς, στην εθνική Βραζιλίας έχουν κληθεί οι Fabinho και Alisson Becker για τους προκριματικούς αγώνες με Εκουαδόρ (27 Ιαν.) και Παραγουάη (2 Φεβρ.), ενώ και ο Taki Minamino θα εκπροσωπήσει την εθνική Ιαπωνίας στα ματς με Κίνα (27 Ιαν.) και Σαουδική Αραβία (1 Φεβρ.)

Εκτός από την εθνική Βραζιλίας έμεινε ξανά ο Bobby Firmino, αφού για την επιθετική γραμμή προτιμήθηκαν οι Gabriel Jesus, Matheus Cunha, Gabriel Barbosa και Vinicius Jr.

Οι τρεις Αφρικανοί άσοι των Reds έχουν προκριθεί στη knockout φάση της διοργάνωσης και αν κάποιος τους φτάσει ως τον τελικό, θα λείψει μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου από την ομάδα.

Το πρόγραμμα του AFCON:

Φάση των 16: 24-27 Ιανουαρίου

Προημιτελικοί: 30-31 Ιανουαρίου

Ημιτελικοί: 3-4 Φεβρουαρίου

Τελικός: 7 Φεβρουαρίου

Οι υπόλοιποι Reds θα πάρουν μερικές ημέρες ρεπό, πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Διεθνείς οι δύο Βραζιλιάνοι της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com