Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Νιώσαμε την πίεση μετά την αποβολή»

Klopp: «Νιώσαμε την πίεση μετά την αποβολή»

Η Liverpool ένιωσε την πίεση μετά την αποβολή του Granit Xhaka στο πρώτο ημίχρονο και δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά και μου άρεσε – ήμασταν άμεσοι, έτσι θέλαμε να ξεκινήσουμε – θα προτιμούσα ένα γκολ από την κόκκινη κάρτα. Μετά από αυτό, νιώσαμε πίεση. ”

“ Όταν παίζεις απέναντι σε ένα τόσο μαζικό μπλοκ άμυνας, θα δυσκολέψει. Στο δεύτερο ημίχρονο φανήκαμε καλύτεροι και είχαμε φάσεις – αλλά δεν ήταν αρκετά καλό για το αποτέλεσμα. Αλλά είναι μόνο ημίχρονο. Δεν είναι ότι δεν έχουμε καμία ευκαιρία. Θα κάνουμε σωστή προσπάθεια στο δεύτερο παιχνίδι. ”

Για την απόδοση των παικτών:

“ Ακόμη και όταν τα παιδιά επιστρέφουν από τον COVID χωρίς συμπτώματα, δεν είναι ακριβώς τα ίδια. Αυτά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αλλά θέλαμε να αλλάξουμε το σύστημα απόψε και το κάναμε. ”

“ Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον τρόπο που έπρεπε να κινήσουμε τους αμυντικούς για να τους δώσουμε διαφορετικά προβλήματα. Είναι μια τυπική κατάσταση. ”

Για τον αγώνα με την Brentford:

“ Η Brentford πιθανότατα θα παίξει και εκείνη με 5 πίσω, οπότε πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα που κάνουμε συνήθως – αυτό είναι ξεκάθαρο. Στη συνέχεια, παίζοντας με 10 παίκτες με πολύ χαμηλό μπλοκ – δεν μπορούσαμε να είμαστε σωστά συντονισμένοι απόψε – αλλά δεν είναι δικαιολογία. ” Είπε ο Klopp.

“ Το μυαλό μου είναι ήδη στην Brentford την Κυριακή, από τη Δευτέρα μπορείτε να με ρωτήσετε τι θα κάνω [κόντρα στην Arsenal]. Πολλά πράγματα μου άρεσαν απόψε, αλλά το γενικό αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετά καλό, αυτή είναι η αλήθεια αυτού του παιχνιδιού. ”

“ Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Και γι’ αυτό θα δουλέψουμε. ”

Για την υπόθεση πρόκριση στον τελικό:

“ Είναι ημίχρονο και το 0-0, οπότε ακόμα κι αν η Arsenal πιστεύει ότι είναι σε καλύτερη θέση, εμείς δεν πιστεύουμε ότι η ισοπαλία έχει τελειώσει την πρόκριση για εμάς. ”

“ Αισθανθήκαμε ότι ήμασταν υπό πίεση και αυτό δεν έχει νόημα, αλλά είμαστε άνθρωποι. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και ήταν δύσκολο. Δεν δημιουργούσαμε αρκετές φάσεις σίγουρα αλλά στο τέλος είναι 0-0, είμαστε ημίχρονο, πάμε! ”

Για την απουσία των Salah, Mane και Keita:

“ Πείτε μου μια ομάδα στην οποία δεν θα έλειπαν οι Salah, Mane και Keita. Δεν νομίζω πως θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι για αυτό. ”

“ Δεν μου αρέσουν οι δημοσιογράφοι που κάνουν αυτές τις ερωτήσεις. ”

Οι Reds δεν σκόραραν χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com