Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κόλλησαν στο μηδέν Reds και Gunners

Κόλλησαν στο μηδέν Reds και Gunners

Liverpool και Arsenal έμειναν στο 0-0 στο Anfield στον πρώτο ημιτελικό του Carabao Cup και θα λύσουν τις διαφορές τους την επόμενη εβδομάδα στο Emirates.

Α’ Ημίχρονο: Με οχτώ αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής και τον Alisson Becker να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο Carabao Cup ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στην Arsenal.

Την υπεροχή είχαν από τα πρώτα λεπτά οι Reds και άρχισαν να γίνονται απειλητικοί μετά το 10’, όταν έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, με τη βοήθεια των Gabriel και White, οι οποίοι φλέρταραν με το αυτογκόλ σε δύο περιπτώσεις.

Οι Gunners έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στο 24ο λεπτό του αγώνα, λόγω αποβολής του Xhaka, ο οποίος επέλεξε να σταματήσει τον Jota με ένα χτύπημα καράτε, για να μην του επιτρέψει να βγει σε τετ α τετ με τον Ramsdale.

Οι Reds συνέχισαν να έχουν την κατοχή και μετά το μισάωρο, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των Gunners.

Β’ Ημίχρονο: Με σέντρα-σουτ του Minamino πλησίασαν στο 1-0 οι Reds με την έναρξη της επανάληψης. 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να πιέζουν για το γκολ, δίχως επιτυχία, με τον Klopp να προχωράει στην πρώτη του αλλαγή με τη συμπλήρωση μιας ώρας, καθώς ο Curtis Jones αντικατέστησε τον James Milner.

Στο 68’ με ένα ακόμη γύρισμα του Minamino, η Liverpool έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, όμως δεν βρέθηκε κάποιος για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Μπορεί οι Reds να είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας, όμως εκείνη που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήταν η Arsenal με τον Saka στο 71’, τον οποίον σταμάτησε ο Alisson με το σώμα σε μια μεγάλη απόκρουση.

Τις αλλαγές του συνέχισε ο Klopp στο 75ο λεπτό, με τους Neco Williams, Joe Gomez και Oxlade-Chamberlain να περνούν αντί των Fabinho, Trent και Matip.

Η ομάδα του Klopp συνέχισε να ψάχνει το γκολ, όμως δεν το βρήκε ούτε με τα άστοχα σουτ των Henderson και Ox. 

Χρυσή ευκαιρία έχασαν οι Reds ακριβώς στο 90’, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Minamino, ο οποίος δεν μπόρεσε να τη στείλει στη δίχτυα, παρότι η εστία ήταν κενή και ο Ramsdale εξουδετερωμένος, ενώ μεγάλη στιγμή είχαν και με το πλάγιο σουτ Neco Williams στο 93’, το οποίο απομακρύνθηκε από την άμυνα των Gunners.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή κόντρα στην Brentford.

Λευκή ισοπαλία στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com