Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arteta: «Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τη Liverpool στο Anfield»

Arteta: «Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τη Liverpool στο Anfield»

Το μαχητικό της πνεύμα έδειξε η Arsenal στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Liverpool στο Anfield, όπως δήλωσε ο Mikel Arteta στο Sky Sports.

Reds και Gunners αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 και η πρόκριση θα κριθεί στο Emirates την επόμενη Πέμπτη.

Ο τεχνικός των Gunners συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Σίγουρα επαναστατήσαμε ενάντια στην κατάσταση, κάτι που περιμένω από τους παίκτες. Νομίζω ότι έδειξαν μεγάλη μαχητικότητα, αποφασιστικότητα, στάση, αδελφοσύνη. Έβλεπες το συναίσθημα με το οποίο έπαιζαν. Δεν τα παράτησαν ποτέ. ”

“ Είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κάνεις σε αυτό το γήπεδο απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο. Ευχαριστώ τα παιδιά. Είναι μόνο το πρώτο σκέλος, αλλά για να κάνουμε αυτό που κάναμε σήμερα, νομίζω ότι αξίζουν πολλά εύσημα για αυτό. ”

“ Δεν ξέρω αν [η αποβολή] τους ενέπνευσε, αλλά σίγουρα πήραμε τον αγώνα. Τους είπα πριν από το παιχνίδι ότι πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη στάση για να παίξεις σε αυτό το γήπεδο. ”

“ Στις δύσκολες στιγμές, πρέπει να δράσεις, αλλά δεν μπορείς να αντιδράς υπερβολικά γιατί τότε γίνεται πολύ περίπλοκο. Νομίζω ότι τα αγόρια το έκαναν πολύ καλά σε ορισμένες στιγμές. Παίξαμε το παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε, που δεν είναι το δικό μας παιχνίδι, αλλά τα καταφέραμε. ” Ανέφερε ο Mikel Arteta.

Στο Emirates Stadium θα κριθεί η πρόκριση.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com