Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε»

Trent: «Πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε»

Τον στόχο της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν έθεσε ο Trent Alexander-Arnold, δηλώνοντας πως οι Reds πρέπει να κάνουν όσο περισσότερες νίκες μπορούν.

Η Liverpool μπορεί να έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου της Premier League, όμως εξακολουθεί να παραμένει μέσα σε τρεις διοργανώσεις.

Ο αμυντικός της ομάδας δήλωσε για τους στόχους:

“ Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, εκτός από το να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε από τώρα έως το τέλος της σεζόν. Έχουμε περάσει μόλις τα μισά του δρόμου, οπότε πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα έως τον Μάιο. ”

“ Φροντίζουμε να επικεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας, να μείνουμε όσο πιο κοντά τους μπορούμε, αλλά θα είναι δύσκολο και χρειαζόμαστε ομάδες για να κερδίσουν τις άλλες για εμάς. Αλλά το θέμα είναι να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε εάν χαθούν πόντοι. ”

Για την απόδοση του Kelleher στο Stamford Bridge:

“ Όταν χρειαζόταν ο Caoimh, έκανε δύο αποκρούσεις παγκόσμιας κλάσης στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο, μπήκε στη θέση του Ali και τα πήγε πολύ καλά. Είναι τιμή για εκείνον. ”

“ Αλλά αμυνθήκαμε καλά και δεν τους δώσαμε ποτέ πολλές ευκαιρίες, είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Αλλά όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης με τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης, θα κάνει αποκρούσεις παγκόσμιας κλάσης. Όπως είπα, νομίζω ότι ένας βαθμός είναι δίκαιος. ”

Ο Kelleher ήταν σταθερός στο Stamford Bridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com