Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Αμφίβολη η διεξαγωγή του ημιτελικού με την Arsenal»

«Αμφίβολη η διεξαγωγή του ημιτελικού με την Arsenal»

Μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η διεξαγωγή του ημιτελικού του Carabao Cup το βράδυ της Πέμπτης ανάμεσα σε Arsenal και Liverpool στο Emirates Stadium, σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times.

Σύμφωνα με τον Joyce, το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Kirkby παραμένει ανοιχτό, όμως έχουν προκύψει νέα κρούσματα στην ομάδα, μετά από εκείνα των Alisson, Matip, Firmino και Klopp.

Οι τέσσερις προαναφερθέντες, καθώς και άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19 και έχασαν την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Chelsea στο Λονδίνο.

Πολύ δύσκολα δεν θα έχουν προκύψει νέα κρούσματα στη Liverpool μέχρι τον μεθαυριανό αγώνα, με τον σύλλογο να φοβάται πως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Emirates εναντίον των Gunners.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας δεν θα πραγματοποιηθεί, ενώ πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί και η αυριανή.

Κάποιες αρχικές συζητήσεις ανάμεσα στους Reds και στην EFL αναφορικά με την αναβολή του αγώνα έχουν ήδη λάβει χώρα, αν και η ομάδα δεν έχει καταθέσει επίσημο αίτημα αναβολής μέχρι στιγμής.

Σε περίπτωση που αναβληθεί τελικά ο ημιτελικός της Πέμπτης, το πιθανότερο είναι να συμβεί το ίδιο και με τον Κυριακάτικο αγώνα του FA Cup ανάμεσα σε Liverpool και Shrewsbury Town.

Αναμένουμε νεότερες εξελίξεις τις επόμενες ώρες αναφορικά με την διεξαγωγή  του αγώνα.

Αβέβαιη η διεξαγωγή του μεθαυριανού ημιτελικού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com