Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρέπει να είσαι τέλειος για να ανταγωνιστείς την City»

Klopp: «Πρέπει να είσαι τέλειος για να ανταγωνιστείς την City»

Ο Jürgen Klopp κλήθηκε να απαντήσει ξανά στο αν η Liverpool μπορεί να ανταγωνιστεί την Manchester City στη φετινή κούρσα τίτλου στην Premier League.

Την περασμένη εβδομάδα ο τεχνικός των Reds δήλωσε πως η ομάδα μπορεί να το κάνει μόνο αν είναι τέλεια σε όλα, για να δώσει την ίδια απάντηση και σήμερα.

Αναλυτικά η απάντηση του Γερμανού:

“ Η City είναι [η ομάδα] που πρέπει να νικήσεις, αλλά για αυτό πρέπει να είσαι τέλειος ο ίδιος. Εάν δεν είσαι τέλειος ο ίδιος, τότε πρέπει να ελπίζεις ότι η City δεν θα είναι τέλεια. ”

“ Δεν είναι ψυχικά εξουθενωτικό, είναι απλώς η κατάσταση. Έχουμε συνηθίσει σε αυτό. Όταν με ρώτησατε, δεν είμαι σίγουρος, πριν από δύο χρόνια; Όταν ήμασταν αρκετούς πόντους μπροστά και ο κόσμος λέει «Ωχ όχι, έγινε». Η City μπορεί να κάνει γελοία πράγματα, όπως να κερδίσει τους 15 τελευταίους ή οτιδήποτε άλλο. ”

“ Νομίζω ότι την προηγούμενη χρονιά, όταν η City έγινε πρωταθλήτρια, είχαμε, έπρεπε να κερδίσουμε και οι δύο τους τελευταίους 15 αγώνες. Δεν είναι ψυχολογικά κουραστικό, είναι η κατάσταση. Θέλουμε να έχουμε αυτόν τον ανταγωνισμό, είναι όλα καλά. ” Είπε ο Klopp.

“ Επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να ανυπομονούμε για τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα – παρόλο που είναι κόντρα στην Chelsea και όλα αυτά τα πράγματα. Αντιμετωπίζουμε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σε μια μέρα που είναι αρκετά προκλητική. ”

“ Στο τέλος, όταν η ενδεκάδα είναι εκεί έξω, όταν τελειώσει η συνάντηση, τότε τα παιδιά είναι έτοιμα να πάνε για τη νίκη. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. ”

Η Liverpool θέλει να μείνει στη μάχη του τίτλου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com