Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Προσπαθούμε να κερδίσουμε τίτλους»

Klopp: «Προσπαθούμε να κερδίσουμε τίτλους»

Ο Jürgen Klopp τόνισε πως η Liverpool δεν έχει χάσει το κίνητρο της και εξακολουθεί να προσπαθεί να κερδίσει τρόπαια.

Οι Reds δεν πανηγύρισαν κάποιον τίτλο μέσα στο 2021 και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες το 2022.

“ Γνωρίζουμε πόσο ξεχωριστό ήταν αυτό που έκαναν τα παιδιά πριν από δύο χρόνια, αλλά εξακολουθούμε να το προσπαθούμε. Δεν υπάρχει κάποια εγγύηση για το ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, οπότε θα το προσπαθήσουμε πραγματικά.” Είπε ο Klopp.

“ Δεν νομίζω ότι η Chelsea για ένα δευτερόλεπτο αυτή τη σεζόν [έχει] πρόβλημα με το κίνητρο. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με πολλές επιλογές για αλλαγή και όλα αυτά τα πράγματα. Κορυφαία ομάδα, σίγουρα. Είμαι σίγουρος ότι ο Thomas [Tuchel] είδε ακριβώς το ίδιο, αλλά εν τω μεταξύ φαίνεται προφανώς διαφορετικό. Η ομάδα που μπορούν να παρατάξουν είναι πάντα καλή. ”

“ Όταν δεν έχεις όλη την ομάδα σου είναι πολύ δύσκολο. Άρα το πρόβλημα δεν είναι το κίνητρο, δεν ήταν για εμάς το κίνητρο, δεν είναι για την Chelsea το κίνητρο. Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα που έχουμε είναι μόνο η ποιότητα της City. ”

“ Είχαμε μερικά χρόνια που μπορούσαμε να τους φτάσουμε και ήμασταν αρκετά κοντά. Είχαμε τη χρονιά που ήμασταν σχεδόν εκεί, μετά τη χρονιά που ήμασταν εκεί, οπότε αυτό είναι για εμάς, καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλο ήταν. ”

“ Το καταλαβαίνουμε πραγματικά. Αλλά όχι, δεν είναι τόσο εύκολο μόνο και μόνο επειδή κερδίσαμε το Champions League την προηγούμενη χρονιά! Δεν είναι τόσο εύκολο να πεις απλώς «Ω, τώρα κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος πως και για την Chelsea ισχύει το ίδιο. ”

Reds και Chelsea κοντράρονται ξανά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com