Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Μπορούμε να κερδίσουμε την Chelsea»

Jota: «Μπορούμε να κερδίσουμε την Chelsea»

Σίγουρος πως η Liverpool μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, παίρνοντας το διπλό στην έδρα της Chelsea εμφανίστηκε ο Diogo Jota στην συνέντευξη που έδωσε στο site της ομάδας.

Ο διεθνής άσος κλήθηκε να μιλήσει για τη συνέχεια:

“ Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια. Προφανώς υπάρχει ένα χάσμα τώρα ανάμεσα σε εμάς και αυτούς (Manchester City). Γνωρίζουμε ότι υπάρχει αυτή η διαφορά, αλλά ξέρουμε επίσης ότι μπορούμε να την κλείσουμε και αυτό είναι το σχέδιο. ”

“ Αλλά πρέπει να αποφύγουμε αυτό που συνέβη κόντρα στη Leicester γιατί αν συνεχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα που κάναμε σε εκείνο το παιχνίδι, θα είναι δύσκολο για εμάς. Το ξέρουμε. Επομένως, εξαρτάται από εμάς να συνέλθουμε από αυτό το παιχνίδι, να ανασυγκροτηθούμε και πάμε ξανά – γιατί μπορούμε. ”

Για την ήττα από τη Leicester:

“ Δεν ήμασταν σαν τους εαυτούς μας, δεν είχαμε το momentum που βρίσκουμε συχνά. Χάσαμε αυτές τις ευκαιρίες. Δεν έχουμε να κατηγορήσουμε κάποιον, απλώς τώρα πρέπει να ανακάμψουμε, να ανασυγκροτηθούμε και να πάμε ξανά. ”

Για το 2022 που έρχεται:

“ Είμαστε σε κάθε διοργάνωση. Προφανώς έχουμε αυτή τη διαφορά τώρα, αλλά είναι ακόμα πιθανό. Οπότε πιστεύω ότι, τελικά, ήταν μια καλή χρονιά με όλες τις συνθήκες. Τώρα ελπίζω ότι το 2022 μπορεί να είναι ακόμη καλύτερο. ” Είπε ο Jota.

Για τον αγώνα της Κυριακής:

“ Θέλουμε και οι δύο να μειώσουμε την διαφορά, αλλά ξέρουμε ότι τουλάχιστον ένας από εμάς θα είναι ακόμα πιο πίσω. Άρα, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, ένα μεγάλο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας – ξέρω ότι αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι εκεί. ”

Ο Diogo Jota πανηγυρίζει κόντρα στην Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com