Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην πόρτα της εξόδου από τη Lyon ο Shaqiri

Στην πόρτα της εξόδου από τη Lyon ο Shaqiri

Στην πόρτα της εξόδου από τη Lyon φέρεται να βρίσκεται ο Xherdan Shaqiri λίγους μόνο μήνες μετά την έλευση του στη Γαλλική ομάδα.

Ο Shaq θέλησε να αποχωρήσει από τη Liverpool το περσινό καλοκαίρι και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Lyon, όμως τα πράγματα στο πρωτάθλημα της Ligue 1 δεν πηγαίνουν καλά ούτε για εκείνον, όπως άλλωστε και για τον Gini Wijnaldum.

Όπως αναφέρει η L’Equipe, ο Γαλλικός σύλλογος θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Ελβετό κατά την μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου, στην προσπάθεια της να συγκεντρώσει χρήματα για την μεταγραφή του Sardar Azmoun από την Zenit.

Ο πρώην παίκτης της Liverpool δεν έχει θέση βασικού στη Lyon, διότι δεν έχει πείσει τον Peter Bosz με τις εμφανίσεις του, ενώ ένα επιπλέον πρόβλημα αποτελούν και οι υψηλές απολαβές του μέσου, που ανέρχονται σε £300.000 τον μήνα.

Ο Shaq έχει ξεκινήσει μόλις δύο από τα τελευταία εννέα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό μια ασίστ στην ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Bordeaux.

Η μεταγραφή του στη Lyon απέφερε 6€ εκατομμύρια στους Reds, ενώ άλλα 5€ εκατομμύρια συμφωνήσαν οι δύο ομάδες να έχουν την μορφή μπόνους, τα οποία όμως δεν θα πληρωθούν αν ο Shaqiri αποχωρήσει πρόωρα από τη Γαλλία.

Ο Xherdan Shaqiri αγωνίστηκε για 3 σεζόν στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com