Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Κάναμε μια ηρωική προσπάθεια»

Rodgers: «Κάναμε μια ηρωική προσπάθεια»

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντέδρασε η Leicester μετά την συντριβή στο Etihad, όπως δήλωσε ο Brendan Rodgers, μιλώντας για τη σπουδαία νίκη των Foxes επί της Liverpool με 1-0.

Η Leicester αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες, όμως κατάφερε χθες το βράδυ να κρατήσει τη Liverpool στο μηδέν και να την κερδίσει.

Ο Rodgers δήλωσε για τη νίκη της ομάδας του:

“ Οι παίκτες έκαναν μια ηρωική προσπάθεια, αν σκεφτούμε τον χρόνο ξεκούρασης και όταν βρέθηκαν απέναντι σε μια ομάδα με τόση δύναμη και αθλητικότητα. Δεν κρατάς ανέπαφη την εστία κόντρα στη Liverpool αν δεν δουλεύουν όλοι. Αλλά ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε μετά τον αγώνα με την Manchester City. ”

“ Παίξαμε με ρόμβο για μια ώρα για να κρατήσουμε την απειλή στο πλάι και μετά αλλάξαμε στο 4-3-3 και δείξαμε ανθεκτικότητα. Η ενέργεια του [Kiernan Dewsbury-Hall] είναι αξιοσημείωτη και το χρειαζόμασταν στην ομάδα. Αυτός και ο Hamza [Choudhury ] έπρεπε να κάνουν τόση δουλειά. ” Δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Liverpool.

“ Απλώς σκέφτηκα, ξέρετε, ας επιστρέψουμε στα βασικά [με την άμυνα στις στημένες φάσεις]. Μια παλιά σχολή. Ας αμυνθούμε σωστά. Το κάναμε απόψε. Οι κεντρικοί χαφ ήταν καταπληκτικοί, αλλά όλοι έπαιξαν τον ρόλο τους. Συλλογικά, τα πήγαμε πολύ καλά. ”

Η Liverpool ηττήθηκε στο King Power Stadium χθες το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com