Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Virgil: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Την ανάγκη για βελτίωση τόνισε ο Virgil van Dijk στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Liverpool με σκορ 1-0 από την Leicester στο King Power Stadium το βράδυ της Τρίτης.

Ο στόπερ της ομάδας συγκεκριμένα δήλωσε

“ Πιστεύω ότι άξιζαν τη νίκη, αλλά αυτό ήταν προφανώς και δικό μας λάθος. Νομίζω ότι ήμασταν κακοί στο τελευταίο μισό. Κάναμε πολλές σέντρες και εκείνοι αμύνθηκαν σωστά. Γενικά, δεν ήταν καλή εμφάνιση. ”

“ Δεν δημιούργησαν πολύ, αλλά φάνηκαν επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, στην οποία είναι καλοί. Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και να βελτιωθούμε, κάτι που θα κάνουμε. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. ”

“ Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος. Δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν ήταν η μέρα να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Χάσαμε το πέναλτι, κάτι που συμβαίνει. Αλλά είναι απογοητευτικό.

“ Προφανώς δεν θέλαμε να δεχθούμε γκολ. Αφήσαμε τον παίκτη [Ademola Lookman] να μπει στο κενό και δυστυχώς το γκολ μπήκε. Αλλά είχαμε στιγμές που αντιδράσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Πρέπει να τους δώσετε επίσης τα εύσημα. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Τι μπορούμε να πούμε; Είμαστε στον Δεκέμβριο. Η σεζόν είναι τόσο μα τόσο μεγάλη. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το έχετε δει με τον Covid και τους τραυματισμούς – πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν. ”

Οι χαμένες ευκαιρίες στοίχισαν στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com