Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Ως τερματοφύλακας πρέπει να είσαι ηγέτης»

Alisson: «Ως τερματοφύλακας πρέπει να είσαι ηγέτης»

Δηλώσεις στην Liverpool Echo έκανε ο Alisson Becker, μιλώντας για τις ηγετικές ικανότητες που πρέπει να έχει ένας τερματοφύλακας και για τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Claudio Taffarel.

Ο Alisson αρχικά δήλωσε:

“ Ως τερματοφύλακας, αυτή η αίσθηση ηγεσίας είναι σημαντική. ”

“ Πρόσφατα είχαμε μια ομάδα τεσσάρων αρχηγών και όλοι τραυματίστηκαν. Ο Klopp έπρεπε να επιλέξει, επέλεξε τον Firmino, ο οποίος είχε περισσότερα παιχνίδια. Σε αυτήν την άτυπη κατάσταση για εκείνη τη στιγμή, ο προπονητής άνοιξε την ψηφοφορία μεταξύ των παικτών για την επιλογή νέων αρχηγών. ”

“ Έφυγε και ο Wijnaldum. Και αυτό έχει επεκτείνει τους αρχηγούς, τώρα στους έξι. Ήμουν ένας από αυτούς που ψηφίστηκαν. Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη της ομάδας, αλλά ανεξάρτητα από το αν έχω το περιβραχιόνιο ή όχι, νομίζω ότι όλοι είναι σημαντικοί σε αυτό το ηγετικό ζήτημα. ”

Έπειτα συνέχισε για τον Taffarel:

“ Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος για μένα, επαγγελματικά, αλλά δημιουργήσαμε και μια φιλία. Φοβερός τύπος. Ήταν χωρίς ομάδα, ήρθε αυτή η ευκαιρία στη Liverpool, να μπορέσω να δουλέψω μαζί του. ”

“ Προσωπικά, πάντα ήθελα έναν Βραζιλιάνο εδώ ως προπονητή τερματοφυλάκων στην Ευρώπη. Η Liverpool πρόσφερε την ευκαιρία, τον πρότεινα και έγινε εσωτερική συζήτηση. Ο σύλλογος έχει τη νοοτροπία να βγάζει τερματοφύλακες από την ακαδημία και εκείνος μπορεί να προσθέσει πολλά στην καθημερινή μας δουλειά. ”

“ Είναι πολύ ιδιαίτερο, θα προσθέσει πολλά όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στους άλλους τερματοφύλακες. Μακροπρόθεσμα, θα είναι ακόμα καλύτερα. ”

Εκ των αρχηγών της ομάδας και ο Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com