Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Jürgen Klopp

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Jürgen Klopp

Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Jürgen Klopp έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της Liverpool, αναφερόμενος τόσο στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα την περσινή σεζόν, όσο και στο μέλλον.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Γερμανός:

“ Θέλω να ευχηθώ στους οπαδούς της Liverpool σε όλο τον κόσμο πολύ χαρούμενα και ειρηνικά Χριστούγεννα – και ελπίζω ότι όπου κι αν στον κόσμο διαβάζετε αυτές τις λέξεις, εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να είστε ασφαλείς και υγιείς. ”

“ Δυστυχώς, είναι γεγονός ότι κάποιοι που θα διαβάσουν αυτές τις λέξεις έχασαν κάποιον λόγω της πανδημίας τον τελευταίο χρόνο. Είτε είστε μέλος της οικογένειας της Liverpool, είτε οπαδός ή οπαδός άλλου συλλόγου –ή ακόμα κι αν δεν είστε οπαδός του ποδοσφαίρου– είστε στις σκέψεις και τις προσευχές μας. ”

“ Σήμερα και κάθε μέρα η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες και τους φίλους όσων έχασαν τη ζωή τους στο Hillsborough και στους επιζώντες. Είστε η καθημερινή μας έμπνευση λόγω του θάρρους, της δύναμης και της ανθεκτικότητας που δείξατε. ” Είπε ο Klopp.

“ Ως ομάδα παικτών και επιτελείου, είχαμε και τις δικές μας δύσκολες προσωπικές στιγμές μακριά από το ποδόσφαιρο. Κάποιους από αυτούς μπορεί να τους γνωρίζετε, άλλους όχι, αλλά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δείξαμε πόσο στενά δεμένη ομάδα είμαστε. Όπως πάντα στη ζωή, μαζί πιο δυνατοί. ”

“ Πρέπει να πω για άλλη μια φορά, ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά τα κατάφεραν και έμειναν 10 αγώνες αήττητα για να μας φέρουν πίσω στο Champions League παραμένει μια από τις πιο περήφανες στιγμές μου ως προπονητής. ”

“ Υπάρχει μια φωτογραφία κολλημένη στο μυαλό μου από την τελευταία μέρα της περασμένης σεζόν. Δείχνει τον Nat Phillips και τον Rhys Williams να χειροκροτούν τους οπαδούς μπροστά στο Kop, και οι δύο με μώλωπες και κοψίματα. Για μένα, αυτή η εικόνα αποτύπωσε καλύτερα αυτό που πέτυχαν αυτά τα παιδιά. ”

“ Δείξαμε πραγματικό πνεύμα Liverpool και, ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Τα παιδιά πετούν για άλλη μια φορά και δείχνουν σε όλους γιατί είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο που μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου προπονητή τους. Το να δουλεύεις μαζί τους κάθε μέρα είναι απόλαυση. ”

“ Το να σας έχουμε πίσω σε ένα γεμάτο Anfield είναι χωρίς καμία αμφιβολία το απόλυτο highlight της χρονιάς μου. Ένας από τους κύριους λόγους που κάνει αυτόν τον σύλλογο τόσο ξεχωριστό, τόσο διαφορετικό, είστε εσείς. ”

“ Είδαμε τον αντίκτυπο του να μην σας έχουμε μέσα στο Anfield ή μαζί μας στα εκτός έδρας παιχνίδια ή στην Ευρώπη και το νιώσαμε. Πιστέψτε με, το νιώσαμε όλοι. ”

“ Το παιχνίδι της Τετάρτης το βράδυ ήταν το τέλειο παράδειγμα της δύναμης του Anfield, γιατί πρέπει να είναι ένα μέρος που κάθε αντίπαλος μισεί να παίζει. Χωρίς την υποστήριξή σας, η επιστροφή των παιδιών θα ήταν πολύ πιο δύσκολη. Αλλά το κάναμε και το κάναμε μαζί. ”

Rhys Williams και Nat Phillips στη φωτογραφία που έμεινε χαραγμένη στο μυαλό του Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com