Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε τρόπαιο»

Henderson: «Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε τρόπαιο»

Σε κατακτήσεις τροπαίων στοχεύει η φετινή Liverpool, με τον αρχηγό της, Jordan Henderson να δίνει το σύνθημα για κατακτήσεις τίτλων, μέσω συνέντευξης του στο Talksport.

Οι Reds είναι δεύτεροι στην Premier League, έχουν προκριθεί στους «16» του Champions League, ενώ βρίσκονται και στα ημιτελικά του Carabao Cup.

Ο Hendo κλήθηκε να μιλήσει για τους φετινούς στόχους της ομάδας:

“ Κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε, θέλουμε να τη λάβουμε σοβαρά υπόψη μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να την κερδίσουμε. Κάθε φορά που είμαστε στο γήπεδο, θέλουμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε και να προσπαθούμε να πάρουμε τους βαθμούς. ”

“ Ποτέ δεν κοιτάζω πολύ μπροστά, για να είμαι ειλικρινής, και λέω, «στο τέλος της σεζόν, θέλουμε αυτό». Στο ποδόσφαιρο, τα πράγματα αλλάζουν τόσο γρήγορα και χρειάζεσαι λίγη τύχη στην πορεία, ειδικά στην εποχή που ζούμε αυτή τη στιγμή. ”

“ Πολλά μπορούν να συμβούν, το μόνο στο οποίο είμαστε συγκεντρωμένοι είναι το επόμενο παιχνίδι και η επόμενη πρόκληση. Αν το κάνουμε αυτό και το κάνουμε καλά, θα πρέπει να είμαστε σε καλή θέση στο τέλος της σεζόν. ”

Jordan Henderson και Jürgen Klopp στο διπλό του Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com