Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Minamino: «Παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου»

Minamino: «Παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου»

Το όνειρο του ζει στη Liverpool ο Takumi Minamino, καθώς αγωνίζεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, όπως ανέφερε στο match programme της ομάδας για τον αγώνα με την Leicester.

Ο επιθετικός συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Ως παίκτης, θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω πως μια απογοήτευση είναι λογική όταν ένας παίκτης δεν αγωνίζεται, όμως εγώ θέλω να την μετατρέψω σε θετικότητα. ”

“ Κάνω μεγάλη προσπάθεια κάθε μέρα, για να αγωνίζομαι και για να έχω χρόνο συμμετοχής. Θέλω να παίζω περισσότερο και θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου πως μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα, οπότε θέλω να μετατρέψω σε κάτι θετικό αυτή την απογοήτευση. ”

“ Είμαι όμως στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και μπορώ να περάσω τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου σε αυτόν τον σύλλογο. ”

“ Όπως είπα και προηγουμένως, θέλω να συνεισφέρω όσο περισσότερο γίνεται σε αυτόν τον σύλλογο. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω. ” Πρόσθεσε ο Minamino.

Για τον χρόνο που παίρνει στο Carabao Cup:

“ Παίρνω πολύ χρόνο στο Carabao Cup, ένα γεγονός που αποτελεί μια καλή ευκαιρία για εμένα. Είναι μια ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω και να αποδείξω ποιος είμαι. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να συνεισφέρω σε νίκες τις ομάδες, ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω να το κάνω. ”

“ Ο προπονητής πάντα προσπαθεί να κρατήσει ψηλά το ηθικό των παικτών. Όταν δεν παίζω, πάντα μου μιλάει και μου κρατάει ψηλά το ηθικό. ”

“ Είναι πάντα δίκαιος με όλους τους παίκτες, οπότε θαυμάζω τις προπονητικές του ικανότητες. ”

Ο Takumi Minamino ισοφάρισε στις καθυστερήσεις κόντρα στη Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com