Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονήθηκε ο Curtis Jones!

Προπονήθηκε ο Curtis Jones!

Νέα επιστροφή για την Liverpool, καθώς ο Curtis Jones συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας το απόγευμα της Τρίτης.

Οι Reds την Τρίτη συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την Newcastle και ο νεαρός μέσος έλαβε το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, για να επιστρέψει στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο μάτι.

Ο Curtis παραμονές του αγώνα με την Atletico Madrid στο Anfield δέχθηκε ένα χτύπημα στο μάτι, κατά τη διάρκεια προπόνησης και έκτοτε παρέμεινε εκτός δράσης.

Φυσικά δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Πέμπτης, αλλά δεν αποκλείεται να τον δούμε στην αποστολή για εκείνον της Κυριακής εναντίον της Tottenham στο Λονδίνο.

Εκείνος που θα μπορούσε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το βράδυ της Πέμπτης, είναι ο Bobby Firmino.

Ο Βραζιλιάνος προπονείται κανονικά από τα τέλη περασμένης εβδομάδας και δεν αποκλείεται να περάσει ως αλλαγή κόντρα στους Magpies, παίρνοντας τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, μετά τις αρχές Νοεμβρίου.

Εκτός θα παραμείνει ο Nat Phillips, λόγω του κατάγματος στο ζυγωματικό που αποκόμισε την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο, καθώς και οι Harvey Elliott και Divock Origi, με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Curtis Jones επέστρεψε στις προπονήσεις.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com